PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=635863}

Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29232
4,5 4 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Jak nazywa się aktor który zagrał dziennikarza w 7 odcinku. Ten który spytał o Jaśka, syna
dyrektorki szpitala ?

ocenił(a) serial na 9
kmiot_fw

Michał Żurawski. Prywatnie mąż Romy Gąsiorowskiej.

kaja78ful

Dzięki ;)

użytkownik usunięty
kmiot_fw

A ja bym dała głowę, że to ten aktor, który grał Romka w Czasie honoru.. sprawdziłam jak się nazywa i to Piotr Żurawski.. jest mega podobny do aktora, którego wymieniła kaja78ful.. to tylko zbieżność nazwisk i podobieństwo, czy to bracia? )

użytkownik usunięty

sprawdziłam i wikipedia mówi, że to bracia. jednak wciąż twierdzę, że w Lekarzach był Piotr, nie Michał:P

Właśnie oglądam ten odcinek i również myślę że to Piotr.

ocenił(a) serial na 9
salvame

Dopiero teraz dowiedziałam się, że Michał ma brata Piotra. Michał grał w dwóch serialach, które oglądałam: w "Twarzą w twarz" i "Przepisie na życie" (francuskiego kucharza). Piotra znam właśnie z "Czasu Honoru". Jestem pewna, że dziennikarzem był Michał.

ocenił(a) serial na 7
kaja78ful

Odcinki tego serialu są zamiszczone na www.serialnet.pl sprawdziłem w napisach końcowych i jest tam napisane że to Piotr Żurawski.

ocenił(a) serial na 9
jarek1990

No to chyba się poddam, faktycznie w napisach jest Piotr. Jednak w Czasie Honoru w niczym nie przypominał Michała. A tu takie podobieństwo...

użytkownik usunięty
kaja78ful

Ja go po głosie poznałam, ale faktycznie Romek w Czasie honoru nie przypominał raczej kucharza z Przepisu na życie, dopiero jak zobaczyłam zdjęcia profilowe i to samo nazwisko, to sobie myślę, że coś musi być na rzeczy:D