Lekarze

2012 - 2014
6,7 29 tys. ocen
6,7 10 1 29249
4,5 2 krytyków
Lekarze
powrót do forum serialu Lekarze

Nie oceniam nigdy urody aktorek, ale to juz przegięcie... Różczka ze swoją końską mordą no i druga "piękność" w serialu Julia... Do całej tej stawki piękności btakuje jeszcze tej Schejbal, ze Szpilek na Giewoncie..

ocenił(a) serial na 8
Kustosz Pan

Co ma tu do rzeczy "ładność"? Chodzi o to, żeby w dobry sposób oddać emocje. Nie wszyscy są piękni i dobrze. Poza tym, Różczka jest według mnie ładna :)

almost_american

Bardzo mądra uwaga! :))

ocenił(a) serial na 8
kgrazyna

Dzięki ;)

Kustosz Pan

Gdyby wszyscy aktorzy z serialu byli tacy młodzi i piękni to byś pisał że serial jest sztuczny. Jednym się podoba uroda głównej bohaterki, innym nie. Każdy ma inny gust. Tak to już jest, wiesz?
Poza tym jak Ci się nie podoba atrakcyjność aktorów serialu, to nikt Cie nie zmusza żebyś go oglądał. Obejrzyj sobie na przykład Słoneczny patrol.

ocenił(a) serial na 1
Kustosz Pan

Ehh ok, łykajcie wszystko co tvn Wam pod na tacy... I nie piszcie mi tutaj o gustach, bo właśnie takie gówna jak "Lekarze" kształtują wasze gusta. A lepiej przeciwdziałać niż leczyc.

ocenił(a) serial na 7
Kustosz Pan

Nie wszyscy moga byc piekni:)

ocenił(a) serial na 10
Kustosz Pan

A Ty nie gwałć swoimi wypocinami.

użytkownik usunięty
Kustosz Pan

Głupi jesteś.

użytkownik usunięty
Kustosz Pan

Nie wiem jak człowiek który ogląda i wysoko ocenia wartościowe filmy może być aż tak infantylny w ocenach filmów czy seriali a przede wszystkim ludzi. Uroda jest rzeczą niestałą, talent pozostaje. "Lekarze" nie mamą nas uczyć moralności czy rzeczy ważnych ten serial ma byś swojego rodzaju odskocznią i myślę że z powodzeniem tą role spełnia. A jeśli ci się nie podoba to najlepiej nic nie pisz chyba że masz coś wartościowego do powiedzenia, ale z tego co widzę to twoje wypowiedzi przedstawiają poziom tak niski że nawet trudno go określić. Takie jest moje zdanie.

PS Jeśli nie podobają ci się takie aktorki to podaj mi trzy które są twoim zdaniem ładne. Tylko polskie.