PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=187261}

Leniuchowo

LazyTown
2004 - 2014
4,6 2,0 tys. ocen
4,6 10 1 1967
Leniuchowo
powrót do forum serialu Leniuchowo

Mam 24 lata i oglądam ten serial z 3-letnim dzieckiem. Naprawdę uważam, że jest fajny. Piosenki są skoczne, wesołe. Bohaterzy są kolorowi a superbohater (mimo że wg mnie faktycznie wygląda jak łosiek :)) jest taki jaki powinien być: wysportowany a przede wszystkim chwalący dzieci za ich próby bycia bardziej wysportowanym. Jest to serial adresowany DO DZIECI w wieku 3-6 lat i 13-latki niech nie będą zaskoczone jeśli im się nie spodoba. A komentarze o tym ,że brakuje bajek ich dzieciństwa typu "tom i jerry" nie przemawiają na korzyść osób ich piszących. W takich bajkach jest tylko przemoc i agresja. Dziekuję. Skończyłam :).

asialibra

dzięki asialibra za ten głos - ja też zastanawiam się skąd tyle negatywów na temat tego serialu. mam 34 lata i też oglądam ten serial z moją 2,5 letnią córeczką. może rzeczywiście nie jest to jakiś szczyt serialowej twórczości dla dzieci ale bez przesady:) jest kolorowy, z dużą ilością muzyki i zabawy i mojej Julce się podoba - postacie są maksymalnie przerysowane ale przecież to jest serial dla MAŁYCH DZIECI:) i też uważam że przykłady typu "Tom i Jerry", "Maska", "Głupi i Głupszy", "Szpiegowska rodzinka" czy "Zło w potrawce" (?:) jako jakichś super edukacyjnych i wartościowych bajek dla 2-4 letnich dzieci jest co najmniej nie na miejscu - jeśli edukacyjne jest walenie się po łbach za przeproszeniem to gratuluję, już wolę żeby moje dziecko próbowało robić salta jak "beznadziejny" Sportakus lub skakało razem z "idiotyczną" Steffani przy "durnowatych" piosenkach. Cytujący powyższe "arcydzieła" po prostu sami lubili/lubią je oglądać i nie ma to nic wspólnego z gustami ani odbiorem ich przez dzieci. dziękuje. skończyłem:)