PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557000}
6,5 7,7 tys. ocen
6,5 10 1 7665
Licencja na wychowanie
powrót do forum serialu Licencja na wychowanie

jako że tvp zamierza/zamierzała ściągnąć ten serial z anteny(takie mam informację) daje 10.
tak to już jest, że seriale komediowe z chociażby odrobiną inteligentnego humory, nie cieszą się popularnością bo "reszta" woli coś wprost, coś bardziej przystępnego i nie wymagającego myślenia. a tam wiele genialnych podtekstów ukrytych. ostatnio nawet zobaczyłem okładkę witkacego:) no i mała Ciri, czyli Marta Bitner, której potencjał aktorski wzrasta wprost proporcjonalnie z wiekiem i życzę jej rozsądnej drogi aktorskiej czyli byle nie w barwach szczęścia...

ps. jak tvp zdecyduje że serial się nie nadaje, to przestaje oglądać telewizję polską!:)))

nilss

dołączam się :) Rzeczywiście to jeden z zabawniejszych współczesnych polskich seriali komediowych i szkoda by było, gdyby go zabrakło. Uwielbiam ten inteligentny, nienachalny humor, jaki reprezentuje serial :) wersja internetowa na www.licencja.tivi.pl też jest bardzo w porządku :)

dampi

Niestety jak wreszcie zrobią coś fajnego, to ma to słabe wyniki. Taka Polska niestety...

ocenił(a) serial na 9
nilss

jak to zdejmą, to... idę na Woroniczą przewrót zrobić! idzie ktoś ze mną? ;) ściągnijcie ziomów, musi nas być dużo! :D

ocenił(a) serial na 7
buszasz

jak publiczna zrobi raz na jakiś czas coś dobrego,to potem musi szybko ukręcić temu łeb ;/

ocenił(a) serial na 10
niccco

póki co nie ma powodów do buntu, bo z tego co wiem, ma być trzeci sezon :)

ocenił(a) serial na 9
buzzkill

i całe szczęście : )