Nic dziwnego że TVP ma problemy finansowe skoro z pieniędzy z abonamentu przeznaczają albo na takie tasiemce albo na wysokie gaże dla redaktorków czy prezenterek z bożej łaski. 1/10 dla tego gówna.
Żeby ocenić jakąkolwiek produkcje wypadałoby ją obejrzeć, chociaż z przyzwoitosci, ale ok widzzę że jestes z tych co wszystko wiedzą najlepiej.
A ty wszystko wiesz lepiej bo oglądasz TVN, czytasz Wyborczą i myślisz że tak jak w tym serialu Polacy żyją. A to gówno prawda.
Nie oglądam TVNU( ogólnie mało oglądam TV), nie czytam GW i możesz mi wierzyć, albo nie, wiem jak naprawdę żyją Polacy. Chyba ci spieprzyłem jakis wzór, co ?
Mam swój rozum i potrafię odróżnić oczywistą fikcję i częste kłamstwa ukazywane w TV od rzeczywistoci, co wcale nie przeszkadza mi obejrzeć sobie "głupiego" serialu ukazującego fikcję własnie.
Serial bez rewelacji. Podobnie jak 'Rodzinka.pl' i 'Ja to mam szczęście', że o gniotach pokroju M jak Miłość i Klan z litości nie wspomnę. Tylko jakoś "licencję..." zdjęli z anteny, a tamte paździerze dalej nam serwują. Ale mieszanie do tego rudego, wyborczej i TVNu, bo ktoś myśli inaczej świadczy o twojej śmieszności. Wszędzie widzisz komuchów, zdrajców i spisek antypolski? Ogarnij się, człowieku.
"Tylko jakoś "licencję..." zdjęli z anteny, a tamte paździerze dalej nam serwują. Ale mieszanie do tego rudego, wyborczej i TVNu, bo ktoś myśli inaczej świadczy o twojej śmieszności. Wszędzie widzisz komuchów, zdrajców i spisek antypolski? Ogarnij się, człowieku." No bo w tych gównianych serialach ludzie żyją jak w Szwajcarii a ludzie u nas przeważnie tak dobrze nie żyją. Nie trzeba być zwolennikiem teorii spiskowych żeby wiedzieć że niektóre głupie tasiemce pokazują jak niby ludzie żyją a jakiś kretyn pomyśli że tak jest w realu.