Wczoraj bądź przedwczoraj w 'Pytaniu na śniadanie' gościła p.Joanna Orleańska, a rozmowę z nią przeprowadzała Marzena Rogalska, która wspomniała, że serial 'Licencja na wychowanie' bardzo się spodobał i jest kontynuowany... Czy dobrze zrozumiałam? Czy TVP ma zamiar kontynuować? Nie wiem jak mają się te słowa do faktu, iż ma się pojawić inny serial, 'Rodzinka.pl'... Co prawda nie wiem, w jakim czasie antenowym, ale wygląda mi to na zastępczaka 'Licencji...', ech... Czy ktoś wie coś więcej?
rzeczywiście, jest kręcony serial o podobnym scenariuszu, z Kożuchowską i Karolakiem, nie jest jeszcze ustalona data premiery, z tego co wiem. Natomiast pewne jest, że III sezon "Licencji..." się pojawi. Bardzo mnie to cieszy, bo serial jest boski, wbrew tytułowi wcale nie 'wychowujący' i przykładny, tylko prawdziwy! Orleańska i Fraszyńska genialne, wcale nie chcę zamieniać ich na Kożuchowską i Karolaka, więc mam nadzieję, że tę "Rodzinkę" gdzieś tam upchną, albo w ogóle nie wyemitują, a "Licencję..." zostawią :)
nooo to już druga taka informacja o kontynuacji, ktorą tutaj czytam - bardzo się cieszę. Serial jest świetny - zabawny i inteligentny