Rodzinka pl. to dno totalne. To było lepsze. Szkoda, że już tego nie ma ;]
Zgadzam się, ten serial miał inteligentne dialogi i dobrą obsadę. Rodzinka taka pseduonowoczena i jeszcze miks Karolaka z Kożuchowską,..jak dla mnie niestrawny
Licencja pokazywała kontrast między tradycją i nowoczesnością, a jednocześnie potrafiła obnażyć hipokryzję w obydwu przypadkach. Wszystko było podane w przyjemnej formie o przyswajalnej treści, natomiast Rodzinka.pl to przerost formy nad treścią. Razi tym kompletnie bezstresowym podejściem do życia i totalną niekonsekwencją, a na dodatek niepomyślna obsada, oprócz chłopców oczywiście, którzy jeszcze jakoś ratują ten serial
Polsat właśnie powtarza Licencję na kanale Seriale. Dla mnie Rodzinka to także dno, nawet w połowie nie ma tej klasy co Licencja.
Ja rodzinke.pl lubię, aczkolwiek 100 razy bardziej wolę licencję na wychowanie bo jest z klasą a rodzinka.pl to taki głupkowaty serialik - poza tym nienawidzę tego małego dziecka i tego średniego który jest bardziej drewnianym aktorem niż bracia Mroczkowie (szanuję ich ale grać nie umieją). Korzuchowska też drętwa trochę. Karolak jak zwykle miażdży system i ratuje ten serial i ten najstarszy syn też jest zabwany.
Niemniej Licencja na wychowanie >>>>>>>>>>>> rodzinka.pl
"Licencja..." miała kiepski czas antenowy, no bo kto ogląda serial w sobotę między godziną 11-ą a 13-ą? Ciekawe, komu zależało, żeby serial szybko zszedł z anteny? Serial był świetny, teraz oglądam z synem na tvp.veb, dobre i tyle, szkoda że nie zobaczymy, jak się pokończą wszystkie serialowe wątki. Rodzinkę.pl też lubię, ale Licencja jest bardziej polska, bardziej nasza...