PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557000}
6,5 7,7 tys. ocen
6,5 10 1 7665
Licencja na wychowanie
powrót do forum serialu Licencja na wychowanie

Ja mogę zrozumieć wiele ale tego że kobieta w zaawansowanej ciąży(bliżej niż dalej) otwiera wino i zaczyna je pić to już naprawdę! Tak samo prowadzi samochód chociaż z tym to jeszcze mogę pojąć ale % nie do pojęcia. We wcześniejszych odcinkach również zdarzały się wpadki, tyle aż tak drastyczne.

mati_do

boże można sobie wypić trochę szampana co to takiego ? jak kobieta jest w ciąży to ma zachcianki a ty facet to mało wiesz.

Ladybaby

Szanuj religię jak nie swoją to innych! Szampan=wino musujące możliwe że o to Ci chodziło jednak na takie nie wyglądało, pieniło by się,musowało!

mati_do

istnieją rodzaje win, które mogą pić kobiety w ciąży ,wiesz? posiadają na etykietce odpowiednie oznaczenie. poza tym nie zawierają czystego alkoholu, tylko powstają na bazie sfermentowanych owoców.
a nie słyszałeś o tym, że nawet lekarze zalecają kobietom w ciąży od czasu do czasu wypić małą lampkę wina?? widocznie mało wiesz o życiu.

dlugonoga

No jasne, szczególnie to potwierdza na pewno Twoją wypowiedź: http://www.osesek.pl/ciaza-i-porod/dieta-ciezarnej/765-kobiety-w-ciazy-nie-powin ny-pic-nawet-lampki-wina.html , a słyszeć o tym nie słyszałem bo jak widać to jest nie dozwolone.