PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557000}
6,5 7,7 tys. ocen
6,5 10 1 7665
Licencja na wychowanie
powrót do forum serialu Licencja na wychowanie

odcinek 100

ocenił(a) serial na 8

No tego to się nie spodziewałam! Chodź to może być jedynie pretekst, aby mogli razem mieszkać hmm. A oto opis odcinka kolejnego(101):

Barańscy i Leszczyńscy nadal próbują rozwiązać problem Wiktorii i Łukasza. Wychodzi na jaw, że Łukasz rzucił studia. Ryszard jest wstrząśnięty postawą syna. Weronika podejrzewa w tym wszystkim jakiś podstęp ze strony dzieci i zaczyna prowadzić małe dochodzenie... Tymczasem we Wrocławiu budzi się wiosna, a z nią życie. Co tym razem przyniosą pierwsze bociany...?

Oloka96

Nic nie przyniosą, bo serial się kończy. :(

ps_man

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=7002

Podpiszcie tą petycje. ;)

ocenił(a) serial na 8
kuba2532

Podpisujcie się pod tą petycją!!!!

ocenił(a) serial na 8
kuba2532

zareklamowałam petycje na stronie licencji na facebooku :)

Oloka96

101 wygląda na ewidentne zakończenie serialu... :( Ale przynajmniej - jeśli nie będzie kontynuowany - jakoś się zakończy, w przeciwieństwie do wielu innych serialu z różnych telewizji.

ocenił(a) serial na 9
ps_man

Wygląda na to, że 2 ostatnie odcinki zostały nakręcone specjalnie na pożegnanie. To jest klasa!

Najbardziej podobała mi się końcówka wymierzona prosto w Dwójkę i poziom seriali emitowanych na niej ;)
"-Jak tam wnusiu w szkole?
- A dobrze babuniu"

Także tego :)

ps_man

Niestety tak wygląda... Ale za to jakie zakończenie! Dzisiejszy odcinek to było MISTRZOSTWO :-)))
A jakim pięknym początkiem kolejnej serii, mógłby byc ten dzisiejszy odcinek....

ocenił(a) serial na 10
agawaaa

Ostatni odcinek był świetny, z reszta jak cały serial:)Dlaczego najlepsze seriale zawsze muszą się kończyć,a nudne tasiemce lecą w nieskończonosc?

tokiiiana

a ja akurat dzisiaj nie ogladalam :(