W sensie, jak się ogląda nie skupiając się za bardzo na sensie, to nawet mnie wciągnęło. Ja lubię sobie czasami obejrzeć coś pozbawionego sensu. No ale parę rzeczy mnie troche podirytowało.
Np to, że gdy dostali tę nową zasadę, to niektórzy mieli reakcje w stylu "O niee, jak to!!" i w sumie tyle? I się albo dostosowali, albo ukrywali ze swoimi relacjami. Jakby no okej, to jest Japonia i tam sprawy edukacyjne to jest dla nich o wiele większy priorytet niż u nas, ale to jak dyrektorka zmuszała ich do pokazywania prywatnych zdjęć, do unikania kontaktu z płcią przeciwną nawet poza szkołą, do zachęcania uczniów żeby spędzali czas poza szkołą w taki sposób, aby konfidencić na innych?
Troche to dla mnie nierealne że zaczęli się buntować dopiero po tym, jak była sprawa w sądzie. I że w ogóle ta sprawa została przegrana XD I że nic nie padło w stronę dyrektorki, przez to że mocno naruszała prywatność uczniów, nawet poza szkołą, że wymyśliła taką zasadę która niszczy czasy nastoletnie młodzieży? Powinna dostać chociaż jakąś grzywnę za te wykroczenia alee no dobra
Tak czy tak oceniam na 7, bo spodziewałam się o wiele większego g00wna, a w sumie nie było takie złe i w niektórych momentach fajnie mi się oglądało, nawet się wciągnęłam w historie bohaterów. Końcówka ewidentnie pokazuje, że chcą zrobić kontynuację, no ale jestem ciekawa czy rzeczywiście do tego dojdzie.