PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595056}

Liga Młodych

Young Justice
2010 -
7,6 3,0 tys. ocen
7,6 10 1 3010
9,0 6 krytyków
Liga Młodych
powrót do forum serialu Liga Młodych

3 sezon

ocenił(a) serial na 9

Sądzę, że nie jestem pierwsza, ale cóż...
Mi bardzo Liga się spodobała, jednak śmierć Małego Flasha oraz ostatnie zdanie wypowiedziane przez Dzikusa mówią same przez się, że będzie, a przynajmniej powinien być 3 sezon. Jak zauważyłam emisję ostatniego odcinka pierwszego sezonu a emisję pierwszego odcinka drugiego poprzedzał rok. Jednak czy wiadomo cokolwiek na temat trzeciego sezonu?
Z góry dzięx.

ocenił(a) serial na 9
Inugami_99

Wiadomo tylko że 3-ego sezonu nie będzie. Serial miał za słabe zarobki, nie sprzedawały się zabawki i komiksy o Young Justice, i zaraz po zakończeniu 2 sezonu serial anulowano

ocenił(a) serial na 9
jangru1804

Tak sądzisz? Zresztą tu nie trzeba nic sądzić. Jest to wiadome i rozumiem Twe argumenty. Jestem jednak trochę zdziwiona, że w Stanach mało ludzi lubi YJ. Jestem też jedną z osób, które mimo wszystko mają nadzieję na trzeci sezon. Wiem, że to głupie, ale nie potrafię myśleć inaczej ;)

ocenił(a) serial na 9
Inugami_99

Dużo ludzi w stanach lubi YJ, tylko nie na tyle żeby kupować ich zabawki, a z tego co słyszałem to komiksy były kiepskie, dużo gorsze od serialu.

ocenił(a) serial na 10
jangru1804

Widziałem kilka takie przeciętne. Ale było kilka ciekawych.

ocenił(a) serial na 10
jangru1804

Może ktoś by je kupował gdy o nich wiedział

ocenił(a) serial na 4
Inugami_99

Liga jest UltraMegaSuperExtraFajowo-CzadowaAstro-OdlotowaOmegaOdpałowoYeaaaaśnoUltimateKos moUniversGalacticoXDOdleciaaaaana!!!!!!!!!!!!!!!!:D :D :D :D :D :D :D :D :D !!!!!!!!!! WOOOOOW! Mam ULTRA-OGROMNĄ Nadzieję, że wkrótce powstanie 3 Seria o fajnym podtytule. I w mojej opini to będzie tyle!
PS. Inugami_99 Dzikos na Apocalipto po tym zdaniu co na koniec powiedział to też myślę iż powstanie, tak jak ty napisałaś "powinien" powstać 3 sezon i trzymajmy kciuki oby powstał!!! :D POZDRAWIAM!!

ocenił(a) serial na 4
Miki03

Sorry, napisałaś(eś) <---

ocenił(a) serial na 9
Miki03

Taa, jestem dziewczyną, więc spox. Co do trzeciego sezonu, to wciąż nic a nic. Ale mam ciekawą nowinkę dotyczącą samej grupy YJ. Otóż... Znasz może mini-serial o Młodych Tytanach – Młodzi Tytani Akcja? Niedługo ma się w tej seryjce pojawić odcinek, w którym Tytani walczą przeciw Lidze. Jeden youtuber stwierdził, że może to być dobry znak dot. 3 sezonu ;)
A tu link do obrazka promujący ten odc, tak na dobry początek i osłodę życia.
http://i.imgur.com/Jz5Rr5k.jpg

ocenił(a) serial na 10
Inugami_99

Nie nazwał bym tego dobrym znakiem.
ps. Poza tym już w jednym bili i byli na wpół pozytywni. Ale nie cały skład a 3 z nich.

Miki03

Czy nie wydaje się wam że Nightwing jest pod kontrolą złych? W ostatnim odcinku 2 sezonu powiedział to samo co Vandal na Apokalips.

ocenił(a) serial na 10
Inugami_99

Co do śmierci małego Flasha nie wiem czy to takie oczywiste.W jednym z odcinków Titans GO powraca ścigając się z Robinem możecie to sprawdzić wpisując w google grafika mały flash Titans Go.

ocenił(a) serial na 9
Mendiego

Przecież Titans Go to inny świat niż Young Justice. :d

ocenił(a) serial na 10
saitek

Warto mieć nadzieję :). Pozatym jest jeszcze w Teen Titans, 3 sezonie nie wyemitowanym w Polsce .

ocenił(a) serial na 10
Mendiego

E... też inna ziemia. A tam kid flash był z kimś innym.

Inugami_99

Gdyby był 3 sezon to akcja musiałaby być 2 lata po śmierci Kid Flash(nie małego... Mały pasuje to mniej niż 14 latka. Ale 20?). Byloby wiele nowych postaci

ocenił(a) serial na 10
Inugami_99

Dla wszystkich niedowiarków: Greg Weisman 2 lata temu napisał że może będzie kontynuacja Young Justice,a jeżeli miało by się coś dziać ma to być podczas jesieni 2015 roku lub gdzieś w 2016, możecie o tym poczytać na jego FB lub na twitterze. Polecam też poczytać tu o YJ, bo można się dużo dowiedzieć: (niestety nie mogę napisać linka, ale wystarczy że wpiszecie) GREG WEISMAN: From Gargoyles to Young Justice to Novels … and More. Niczego nie zapowiadam ale mam nadzieję (a jest duża szansa) że 3 sezon się pojawi :D :D :D

ocenił(a) serial na 9
Mneia

fajnie jak nakręcą

Inugami_99

Teaser
https://www.youtube.com/watch?v=r9McSHphkfE

ocenił(a) serial na 9
Pallantides

Właśmnie się popłakałam...

Inugami_99

To jest dobry serial? Warto oglądać? Kocham Batman animated Series, Justice League i Batman Beyond. Young Justice jest na podobnym poziomie?

ocenił(a) serial na 9
Kruchy_serious

Śmiem nawet stwierdzić, że lepszy. ;)
Chociaż wiadomo, Batman TAS to klasyk. XD

Kruchy_serious

TAS'ów Bruce'a Timma nic a nic nie przebije, gość znał się na swojej robocie, przywrócił wielu postaciom drugie życie, stworzył seriale lekkie, ciekawe, pełne przygód, ale czasami też poważne, bynajmniej nie traktujące widza jak idiotę, seriale które mógł zarówno oglądać i rodzic i dziecko i jedno i drugie było jak najbardziej zadowolone. Ostatnio zauważyłem że poziom filmów animowanych od DC strasznie spadł na łeb na szyję, chyba ostatnie dobre filmy animowane to Batman/Superman: Apocalypse i Suicide Squad. Te nowe animowane uniwersum DC jest strasznie miałkie a i grafika nie bardzo pociąga.. Już myślałem że nic sensownego nie zobaczymy a jednak Timm dał nam kolejną perełkę, Justice League: Gods and monsters.

Jendak sama JL:Y, zła nie jest, nie ma takiego poziomu jak TAS'y czy Batman Beyond, ale jest naprawdę dobra, możesz na spokojnie obejrzeć.

ocenił(a) serial na 10
Inugami_99

BĘDZIE 3 SEZON!!! DZIŚ ROZPOCZELI PRACE NAD NIM!!!!

ocenił(a) serial na 9
Mendiego

Najlepszy dzisiejszy news. ;)