PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595056}

Liga Młodych

Young Justice
2010 -
7,6 3,0 tys. ocen
7,6 10 1 3010
9,0 6 krytyków
Liga Młodych
powrót do forum serialu Liga Młodych

Mnie się podoba. Alternatywa dla Odważnych i bezwzględnych na CN. Fajna kreska (bardziej szczegółowa niż w Lidze Sprawiedliwych), walki i sympatyczni bohaterowie.

Pytanko: Ten Robin to jest ten który później ma być przywódcą Młodych Tytanów? Bo się pogubiłem :P

Katastr0

Raczej nie, bo zauważ, że (przykładowo) Batman już był w tylu serialach, że wątpliwym jest to, żeby to wszystko składało się w całość. W tym przypadku też to tak wygląda, że Robin z YJ i TT to dwójka różnych Robinów. ;)

Dominika06

To jest ten sam Robin. Pierwszy - Dick Grayson tylko ,że akcja YJ rozkrywa się na planecie 16 ,a Młodzi Tytani na innej ;)

Alestria

Ja czasem sobie myślę że TT się dzieje pomiędzy 1 a 2 sezonem YJ. Albo jest sequelem. Dlaczego? Jak spojrzec na tt:go i się zastanoeić to ceu nie?

ocenił(a) serial na 9
LordVader345

Serial „Młodzi Tytani” jest ekranizacją komiksów o Teen Titans sprzed wielu, wielu lat (z czasów srebrnej ery komiksów, o ile się nie mylę). Komiks stanowi bazę, podstawę dla przygód i wrogów, aczkolwiek same postacie bohaterów są jakby karykaturą bohaterów z serii papierowej. Jak i z wyglądu i charakteru (na Google znajdziesz zdjęcia tych komiksów). To po pierwsze.
Po drugie, nie możesz ich łączyć w jedną całość, w jeden czas, gdyż Tytani dzieją się jeszcze przed restartem universum DC Comics. Czego nie można powiedzieć o Young Justice, które dzieje się już po tym wyadarzeniu.
Po trzecie, tak to są ci sami Robini – i ten w TT jak i ten YJ pierwszym sezonie to Dick Grayson, pierewszy Robin, późniejszy Nightwing (w drugim pojawia się Timothy Drake, trzeci uczeń Mrocznego Rycerza). Aktualni Tytani (komiks, nie TTG!) mają inny skład i są którąś tam edycją tytanów. Przewodniczy im Red Robin, wcześniejszy trzeci pomocnik Batmana, Timothy Drake.
Po czwarte, Teen Titans GO! w żadnym razie nie nawiązują do YJ. Są parodią, parodii, można by tak nazwać. Pokazują nad wyraz wszystkie cechy Robina, Gwiazdki, Raven, Bestii czy Cyborga (zadufanie w sobie Robina, naiwność Gwiazdki, komediowość Cyborga i Bestii czy brak cierpliwości u Raven). Tej serii nie można brać na poważnie. I nie rozumiem czemu wszyscy mówią, że jest to do dupy (wybaczcie). Jest w porządku. Na luzie. Dla odprężenia i pokazania, że nawet takich bohaterów można pokazać od drugiej strony. Jakby „Co się dzieje gdy nikt nie patrzy”.
Pozdrawiam.

Inugami_99

Wedlug mnie TTGo jest nawet spoko

Inugami_99

Pytanie:czy Starfire,Cyborg, i raven sa w serialu

ocenił(a) serial na 10
LordVader345

Którym?

kirmarks

W YJ. Podobno twórca serialu i rysownik, Greg Weisman mówi że będzie 3 sezon i co trzeba robić by powstał. Czyli np. Oglądać YJ na platformie Netflix. I akurat tam, na Netflixie na stronie głównej wyświetla ci się pozycja YJ jako pierwsza ;P do 2016 powinni to potwierdzić.

A co do Starfire i Cyborga - Greg dał grafiki jak będą wyglądać (mieli się pojawić w 2 sezonie ale dadzą ich w 3,chyba). Praktycznie wygląd Cyborga już jest znany, bo w jednej z dwócg animacji z Ligą, Cygorg w niej wystąpił (JL:Doom 2012).

ocenił(a) serial na 10
LordVader345

Aha. Nie wiedziałem ale też netfiksa nie mam.

kirmarks

Możesz też kupować grę Young Justice Leagacy albo kupić gdzieś w internecie (na DVD lub BL) jeden z sezonów serialu. Albo jesli masz Twittera twittać : #KeepByggyningYoungJustice

ocenił(a) serial na 10
LordVader345

mchy ciekawe.
ps. Chyba ty pytałeś o to gdzieś https://www.youtube.com/watch?v=NTQZykJP23g

ocenił(a) serial na 10
Inugami_99

Akurat było jedno lub dwa nawiązania. Ale też nie rozumiem czemu ludzie to Łączom.