PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595056}

Liga Młodych

Young Justice
2010 -
7,6 3,0 tys. ocen
7,6 10 1 2998
9,0 6 krytyków
Liga Młodych
powrót do forum serialu Liga Młodych

Megan

ocenił(a) serial na 9

Mógł by mi wyjaśnić o co tu chodzi? Oglądałam Ligę sprawiedliwych i tam było że Marsjanin
jest ostatnim w swoim gatunku a tu mi nagle pokazują jego siostrzenice i jeszcze jest biała.
Dostrzegłam że ta liga różni się w wielu kwestiach ale to mnie już dobiło

ocenił(a) serial na 10
2Asza2

W którymś odcinku jest pokazane, że M'ghann wygląda inaczej (taki biały, zmutowany potwór), tylko zmienia postać, żeby wyglądać bardziej ludzko.

ocenił(a) serial na 9
Ellea

wiem napisałam to nawet ale mi chodzi że Marsjanin był ostatnim na swojej planecie i z tego co wiem nie było tam powiedziane że biali przetrfali

ocenił(a) serial na 7
2Asza2

Wyjaśniam, że liga jest jedną z wielu wersji uniwersum DC. Ja znam co najmniej trzy wersje ligi sprawiedliwych, nie pokrywające się nawzajem historią, ilością i chronologią członków, przygodami. Przykład : W tej wersji są dwie latarnie ale w kreskówce liga sprawiedliwych i liga sprawiedliwych bez granic jest tylko jedna. Uniwersum ligi sprawiedliwych z kreskówki jest zgodne z batman 20 lat później. Mimo niezgodności z komiksowym kanonem batmana np bat-girl nie została postrzelona przez Jokera i nie została wyrocznią. Podsumowując, poszczególne kreskówki mogą mimo podobnych bohaterów być z innych uniwersów DC. Polecam obejrzeć nie tylko seriale jak Liga Młodych ale kilka filmów pełnometrażowych. Liga Sprawiedliwych : Fatum, Liga Sprawiedliwych: Kryzys na dwóch Ziemiach

ocenił(a) serial na 9
SzaryGrabarz

Wielkie dzięki :D

ocenił(a) serial na 9
2Asza2

Megan to white martian a ich jest całkiem sporo.