PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595056}

Liga Młodych

Young Justice
2010 -
7,6 3,0 tys. ocen
7,6 10 1 3010
9,0 6 krytyków
Liga Młodych
powrót do forum serialu Liga Młodych

Jeśli chodzi o samą fabułe i wykonanie to jest na 10.Postacie są zrobione realnie ( są proporcjonalnie polazane,bez masy mięśni) a sceny walk są świetne .Jedyne co mnie denerwowało,to postacie lagoon boya i miss martian. Było za mało moich ulubionych postaci :deathstroke i jason todd ( liczyłem że Jason pojaei sie jako coś więcej niż hologram) . Do moich ulubionych postaci należeli : Superboy ,Robini,Red Arrow,Green Arrkw,Sportsmaster.
Kocham ten serial, wg mnie to jedna z lepsxych animacji. Podobno CW szykuje wersje aktorslą serialu,słyszałem że podobno.yj ma wrócić .Oby plotki okazały sie prawdziwe

dawid10809

Byłoby świetnie, gdyby powstała wersja aktorska. :)
Mnie jedynie zdenerwował przeskok 5 lat w drugim sezonie. :< Szkoda mi, bo lubię Dicka, jako Robina. No a samego Nightwinga to za wiele w drugim sezonie nie było. No i Jason tylko krótką chwilę... :| Pierwszy sezon - 10. Drugi oglądałam na wyrywki i nie mogłam się do niego przekonać.
A i masz rację - postacie są realne. Nie są nie wiadomo jak umięśnieni, ani za wysocy, ani za niscy, ładnie narysowani.
Lubię czasem obejrzeć sobie po raz kolejny jakiś odcinek. ^^

ScreamyRaccoon

Nie ukrywając,Jason to postać na której mam dużą obsesję..aczkolwiek wg mnie ta postać to symbol potęgi DC : najpierw stworzyli postać która była tak nienawidzona że o jej śmierci zdecydowało głosowanie a potem zrobili z niej postać 100000 x lepszą.

Szkoda że obecnie wszyscy pokazują samych superhero i villainów ...bo kolejna animacja w której by się pojawił Jason mogłaby powstać .Dotychczas były tylko odniesienia ,hologramy itd i tylko raz wersja w której był głównym bohaterem .