https://youtu.be/z2y40b_1wIg
Jakie wrażenia? Bo mnie bardzo przydał do gustu .
Również mi przypadł do gustu. Ciekawi mnie tylko co ze screentime różnych postaci. Zapewne jak w Infinity war, wiele postaci pójdzie na drugi, trzeci plan (obawiam się, że znowu będzie tak w przypadku Tima) by garstka postaci była na 1 planie...
Też mnie to ciekawi. Przewaliła się tam masa postaci . A to jeszcze nie wszystkie. I też się zgadam że większość będzie tłem. No i jeszcze wątek Kid Flasha. Podobno ma powrócić. Ale czy to prawda ? Czytałem wpisy twórców, że ma powrócić Ale ciekawi mnie w jakiej formie powróci.
Jest conajmniej 5 rzeczy, które można ze zwiastuna wywnioskować:
1. Black Lighting będzie odkrywał większą rolę.
2. Serial głównie będzie opowiadał o właśnie Outsiders - którzy nie wiedzą, czy się ukrywać, czy się ujawniać. Geo-Force, Halo, Forager, Katana, Metamorpho - te nowe postacie będą odgrywać ważne role.
3. Pojawi się Terra, i zapewne w serialu będzie własną wersja Judas Contract. Czy beast boy będzie miał większą rolę, tego się przekonamy potem.
4. Pojawi się wiele nowych wrogów, którzy pojawią się dosłownie na minutę, by właśnie garstka innych wrogów jak Darkseid czy Vandal miele większą rolę.
5. Bart będzie nasladował Walle go.