Treściwy post otwierający dyskusję. W stylu forumowego trolla.
Drugi sezon zdecydowanie gorszy od pierwszego. Dużo więcej fabularnych mielizn i dziur. Trudniej uwiarygodnić było niektóre wątki. Ale budżet ten drugi sezon miał wyższy...
Sorki, ale post o treści "jw" raczej nasuwa na myśl trolla forumowego. Otwierasz wątek dyskusyjny, masz prawo wyrazić swoją opinię i zachęcić do dyskusji, więc powinieneś się trochę bardziej postarać.
Sezon drugi ma zbyt wiele wątków naciąganych, niezbyt wiarygodnie przedstawione są motywy postępowania niektórych bohaterów, niektóry intrygi zbyt grubymi nićmi są szyte. Pierwszy sezon też nie był pod tym względem wybitny, ale był dużo spójniejszy, miał swój specyficzny klimacik, no i miał Lenniego Jamesa, który innych aktorów przerastał o głowę.
Dziiizasss.... stary, o czym ja tu mam pisac? O wybitnej grze aktorskiej? O glebi i wielowymiarowosci postaci? O przenikliwosci autora scenariusza? O licznych intrygach i niespodziewanych zwrotach akcji? To jest tylko serial TV... Bardzo dobry, ale tylko serial. A Ty oczekujesz recenzji jak u Bergmana czy Antonioniego...? Wyrazilem swoja lakoniczna opinie o wyzszosci sezonu 2giego, a tu od razu od trolli wyzywaja. Podtrzymuje komentarz i uzasadnienie. Drugiego dna w mojej wypowiedzi nie bylo.
Post o treści "jw" nie ma nawet jednego dna. Lewituje w powietrzu. Jeśli nie wiesz o czym masz tutaj pisać, nie pisz wcale. Nie otwieraj wątków na forum dyskusyjnym, jeśli jedyne co masz do powiedzenia to "jw".