Tak jak się spodziewałam serial jest inspirowany filmem pod tym samym tytułem. Zdecydowanie podobał mi się pilot (dużo bardziej niż film). Dałabym 8/10 gdyby można było głosować...
I w związku z tym, że "ukradli zgodnie z prawem", to nie przeznaczyli jej na to, żeby zadbać o swój wygląd :P Abstrakcyjny poziom myślenia. Nie wydaje mi się jednak, żeby w kraju, w którym procent ludzi otyłych jest najwyższy na świecie, klientami spa z "ekstra usługami" byli tylko i wyłącznie super przystojni faceci, którzy nawet nie musieliby się za bardzo starać o to, żeby pierwsza-lepsza ładniejsza dziewczyna chciała zrobić im masaż.
Właśnie obejrzałam 8 odcinek ,co prawda mam lekki niedosyc i czekam na ciąg dalszy jestem przyjemnie zaskoczona cała fabułą serialu. Wiem, że powstał on na bazie filmu o tym samamym tytule, jednak dużo bardziej podoba mi się on tym wydaniu. Mam troszkę żalu, że sezon składa się tylko z 10 odcinków i na kolejne trzeba czekać aż do września... Oczekuję z niecierpliwością finału sezonu pierszego...