PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=646280}

Lista klientów

The Client List
2012 - 2013
6,5 5,1 tys. ocen
6,5 10 1 5135
Lista klientów
powrót do forum serialu Lista klientów

Pilot

ocenił(a) serial na 5

Tak jak się spodziewałam serial jest inspirowany filmem pod tym samym tytułem. Zdecydowanie podobał mi się pilot (dużo bardziej niż film). Dałabym 8/10 gdyby można było głosować...

ocenił(a) serial na 8
lateefa

Mi też się podobał...
Myślałem, że to będzie jakiś zapychacz, tylko promowany cyckami itp
Ale historia jest ciekawa, wciągająca, czasami się można uśmiać, a czasami wzruszyć.
Jennifer Love Hewitt też świetnie tam pasuje...
Na pewno będę go oglądał, bo zapowiada się ciekawa i wciągająca seria...
Miejmy tylko nadzieje, że scenarzyści przynajmniej utrzymają poziom pilota...
No i ze oglądalność uchroni nas przed cancelem... :))

AIRmin

Mnie również podobał się pierwszy odcinek. Ale takie małe zboczenie mam po Zaklinaczu Dusz - ta sama fryzura,przedłużone rzęsy, tylko więcej biustonoszy typu push - up ;) i jakbym znowu oglądała Melindę Gordon .

ocenił(a) serial na 8
Ewcia78

No cóż, jak widać po pilocie Jennifer pomaga zagubionym duszom... ;)

Ewcia78

dokladnie mam identycznie ,ogladajac odcinek caly czas widzialam Melinde :) odcinek nawet nawet zobaczymy co bedzie dalej :)

ocenił(a) serial na 6
Kiara20

mam takie samo wrażenie ;) mi sie pilot bardzo podobał zobaczymy co dalej :)

lateefa

zgadzam się, serial zapowiada się naprawdę bardzo ciekawie, nareszcie jakaś ciekawa wiosenna premiera.

użytkownik usunięty
lateefa

Gdy oglądałem Pilot byłem zdumiony-wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Mile mnie zaskoczył ten odcinek. Odcinek został nieźle napisany, wątki głównej bohaterki z postaciami drugoplanowymi elastycznie się przeplatają. Muzyka i klimat serialu cudowny. Zostało mi niecierpliwie czekać na kolejny odcinek.. Wzruszyłem się,zaśmiałem i dało do myślenia-tak powinien wyglądać przepis na dobry serial. Jennifer świetnie się spisała,przyciągnęła moją uwagę(nie spuszczało wzroku z niej nawet na chwilę). Jak jestem pod wrażeniem jej gry aktorskiej.Zgadzam się z poprzedniczką,film przy tym serial wypadł blado.
P.S Tak samo jak Ewcia zostało mi zboczenie serialowe po Zaklinaczu Dusz. Po ekranie szukałem tylko Jim'a i duchów,które mogą nieźle namieszać w życiu głównej bohaterki. Jennifer nic się nie zmieniła od czasu Ghost Whisperer,ten sam przepiękny uśmiech. WOW
Szykuję się ciekawy serial(na taki czekałem od czasu Zaklinacz Dusz)..
Ciekawostka jedna aktorka,odgrywająca rolę pracowniczki "SPA" również zagrała rolę epizodyczną w Ghost Whisperer;)
Jestem ciekaw jak potoczą się losy Riley i jej szwagra.

Mam nadzieje, że coś ich połączy ;)

użytkownik usunięty
Ewcia78

Też mam taką nadzieję,wydaję się porządnym człowiekiem. Pewnie mu wstyd za brata. Nie mogę zrozumieć jej męża(przepraszam jeszcze nie zapamiętałem wszystkich imion). Zostawić żonę,gdy się problemy pojawiają. Wiecznie młode dziecko?

ocenił(a) serial na 8

Również mam bzika na punkcie Jennifer, Melindy i Zaklinacza Dusz. Ogromny sentyment czuję do tego serialu ;) A Ty Mateo to chyba wszystko wiesz o GW :D Podziwiam :))
Jak oglądam Jennifer w LIŚCIE to mam wrażenie ze patrze na MELINDE GORDON :p dziwne uczucie;)

Czekam na napisy!

użytkownik usunięty
iriisphotography

Również miałem takie wrażenie. Jeszcze nam nie "pomaga" to,że nic się nie zmieniło od ostatniego odcinka Ghost Whisperer. Jestem pod wrażeniem jak ona uroczo wygląda. W każdej fryzurze jej ładnie. Ja w tym odcinku tylko szukałem Jim'a i w głowie pojawiała mi się myśl "No Jim nie ukrywaj się tak!!".
Dziękuję bardzo;) Do dziś się śmieję,że z Ghost Whisperer mógłbym napisać pracę dyplomową.

iriisphotography

Hm, ja wprost przeciwnie - owszem, wygląd ten sam, ale Riley nie przypomina mi Melindy. Jennifer inaczej nawet mówi - ma inny tempr i jakby barwę głosu - nie "ćwierka" jak Melinda, świetnie imituje akcent. Mimika wiadomo podobna, bo długo grała w GW i pewnie wsadziła trochę siebie.

ocenił(a) serial na 8
Ewcia78

No widać, ze jest chemia. Poza tym na gołe oko widać ze koleś jest zakochany w zonie brata... ;)

użytkownik usunięty
AIRmin

W ostatniej scenie już tylko oczekiwałem pocałunku między nimi;)

użytkownik usunięty
lateefa

Szukam piosenki,która była odgrywana w tle podczas gdy Riley oczekiwała męża w domu i orientuje się,że uciekł. Próbowałem znaleźć na zagranicznych serwisach i nawet wujek Google mi nie pomógł.
Mam nadzieję,że Wy może kojarzycie tytuł tej pięknej nuty.;)

ocenił(a) serial na 5

Mi również pilot się podobał. Jestem na pewno na plus i będę dalej oglądać ;]

ocenił(a) serial na 8
Solarie

Wczoraj obejrzałam film "The client list" i normalnie nie mogłam się napatrzeć na Jennifer.. jest czarująca i te jej piękne, błyszczące oczy - ach ;D. Zazdroszcze dobrej wiedzy z ang, ja ubolewam i niestety czekam na napisy PL ;)

użytkownik usunięty
iriisphotography

Dzisiaj biorę się za tłumaczenie,nie martw się;)

ocenił(a) serial na 8
iriisphotography

Nie uważasz, że czas najwyższy zacząć się uczyć języka? :)))
Warto!

ocenił(a) serial na 8
AIRmin

TOĆ JA WIEM, ŻE WARTO!!!! Ale niestety nie wierze w moje umiejętności :D Albo inaczej - jestem zbyt leniwa i zapracowana. Ale jak już zaczynam się uczyć, słucham i czytam BBC to potem zaniedbuje.. eh..

użytkownik usunięty
iriisphotography

Już je przetłumaczyłem,w razie czego mogę Ci wysłać napisy.

ocenił(a) serial na 8

Lepiej wrzuć na napi-projekt... ;)))

użytkownik usunięty
AIRmin

Dzięki za radę;)
Już wrzuciłem napisy na napi-projekt..;)

ocenił(a) serial na 8

Dzięki za napisy, odcinek super :)

sisek1980

@matteo - walniesz całą serię?
ps. thx za napisy do 01

użytkownik usunięty
smihu

Pewnie,że zajmę się całym sezonem tego serialu.
Na subtitles do odcinka drugiego proszę dać mi czas ok. 2 dni(Wybaczcie,że tak długo).
Gdy już przetłumaczę,wrzucę je na mojego chomi(k)a oraz na napi-projekt (Poinformuje was o tym;) )

użytkownik usunięty
smihu

Nie obrazicie się jeśli napisy będą dopiero w piątek?;)
Przepraszam ale nie wyrobiłem się czasowo.

ocenił(a) serial na 8

Obrazić sie nie. Ale gdybym wiedział to bym na nie nie czekał i już odcinek obejrzał dawno... :/

użytkownik usunięty
AIRmin

Nie mogłem wrzucić napisów na napi-projekt więc wrzuciłem na mojego chomi(k)-mateo1114 w folderze własne tłumaczenie..
Wybaczcie,za zwłokę w czasie.

ocenił(a) serial na 8

Spoko. Napisy na napi były już kilka dni temu. Od grupy hatak.

użytkownik usunięty
AIRmin

Szczerze mówiąc z grubsza tak z ciekawości przejrzałem napisy grupy Hatak. Wg mnie sporo razy nie dokładnie pasują ich tłumaczenia gry słownej. Wiem,że to trudne. Moje napisy są amatorskie i są pełne błędów. Niemniej jednak to tylko moja subiektywna opinia.

ocenił(a) serial na 6

to jak z tym tłumaczeniem całego sezonu?

użytkownik usunięty
zosza

Powiem tak, przetłumaczenie napisów do jednego odcinka zajmują mi ok. 5-6 godzin. Dodatkowo sprawdzam trzykrotnie zgodność tekstu z obrazem. Trochę roboty z tym jest. Zawiadomię Was jak zrobię napisy do 3 i 4 odcinka The Client List.
Przepraszam za wszelką zwłokę ale jestem jeden sam z tym wszystkim. Mam również inne obowiązki.

ocenił(a) serial na 6

Nie musisz się tłumaczyć. Pytałam tylko czy to aktualne ;)

użytkownik usunięty
zosza

Przed chwilą wrzuciłem napisy do trzeciego odcinka na napi(projekt) oraz na mojego chomi(k)a: mateo1114 (w folderze własne tłumaczenie).
Miłego oglądania.;)

ocenił(a) serial na 6

Dzięki ;)

użytkownik usunięty
zosza

Coś poprawić w napisach oprócz literówek?;)

ocenił(a) serial na 6

Kilka rzeczy przetłumaczyła bym inaczej ale ogólnie jest ok :)

użytkownik usunięty
zosza

Ja na swoim koncie mam napisy do I,II i III odcinka. Może oglądałaś odcinek z nie moimi napisami(swoje zawsze podpisuje).;)

ocenił(a) serial na 8
lateefa

ja tak samo ocenilem narazie ten serial, bardzo mi sie spodobal i mam nie dosyt ze tylko jeden odcinek jest ;P

Dylax

nawet niezły pierwszy odcinek, czekam na więcej.

ocenił(a) serial na 8
Dodo140

dzięki za napisy Mateo :)) / odc genialny. szykuje sie kolejny dobry serial z Jennifer ;D

ocenił(a) serial na 8
lateefa

Jennifer jak zawsze świetna :) serial wydaje mi się bardziej uproszczony co nie znaczy, że gorszy w tym przypadku chyba. Mam nadzieję, że jeszcze lepie się rozkręci :)

ocenił(a) serial na 8
lateefa

Tak oglądam ten serial i oglądam i zastanawiam się jakim trzeba być palantem, żeby zostawić taką kobiete jak Jennifer...
Nie znam faceta, który by ją rzucił... To jest dla mnie wprost niepojęte...

ocenił(a) serial na 5
AIRmin

Mnie srednio spodobal sie ten serial.Widzialm 5 odcnikow, glownie ze wzgledu na Cybill. Glowna bohaterka to istny aniol, zero wad. Spotyka samych przystojnych facetow i oczywiscie tylko tacy korzystaja z jej uslug...no oprocz jednego wlochatego wyjatku. Prawdziwa bajka. Jak dla mnie zbyt cukierkowo. Jesli chodzi o Jennifer to moim zdaniem marna jest aktorka. Gdyby nie te idealnie ulozone wlosy, sztuczne rzesy i biust to nikt by na nia nie spojrzal, a jej ,,talentu''aktorskiego tez by nikt nie zauwazyl, bo go nie ma.

Coco_5

Dzisiaj zobaczylam dopiero pierwszy odcinek i WOW...laska splacila juz kredyt, a poza tym ma samych PRZYSTOJNIAKOW w salonie......powiedzcie gdzie tacy faceci???? Ide ogladac drugi.....moze mniej kolorowo bedzie:DD

ocenił(a) serial na 5
rybcia13

No wlasnie...tez chcialabym to wiedziec :) Kazdy taki zadbany, ani sladu oblesnych staruchow amatorow mlodych wdziekow...

ocenił(a) serial na 8
Coco_5

Ich usługi pewnie tanie nie są... Dlatego nie ma starych oobleśnych facetów, tlyko kolesie z kasą, a tacy są przeważnie zadbani...

ocenił(a) serial na 5
AIRmin

Jasne, i nieziemsko przystojni? Spojrz na naszych politykow.Duzo zarabiaja, zero klasy. Watpie zeby ktorys tak wygladal jak Jej klienci.

ocenił(a) serial na 8
Coco_5

Nie porównuj naszych polityków do amerykańskich bogaczy.
Przeważnie Ci co mają kasę, to dbaja o swój wygląd.
Polscy politycy sie nie liczą, bo oni tej kasy nie zarobili tylko ukradli zgodnie z prawem.