PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33896}

Lizzie McGuire

2001 - 2004
7,1 5,3 tys. ocen
7,1 10 1 5316
Lizzie McGuire
powrót do forum serialu Lizzie McGuire

Jezu

ocenił(a) serial na 1

Gorszego serialu nigdy nie widziałam. Ubrana na różowo dziewczyneczka, sztuczna gra, historie wymyślane na siłę - aż mnie mdłości biorą. Kiedyś walczyłam o cierpliwość oglądając to, ale nie udało mi się. Mnie nie obchodzą problemy ubranej w gepardzie, obcisłe spodnie, z klipsami na uszach dziesięciolatki. Czy nie można już wyprodukować serialu na poziomie? I czemu to ma taką wysoką ocenę? Szkoda, że nie ma skali od 0, a nie od 1, ale zadowolę się jedynką :/

ocenił(a) serial na 10
lubieyaoijakch

jak tak myślisz... mam juz dosyć kłócenia sie bo to beznadziejne...po za tym niechce sobie psóć humoru :))... ale że sztucznie gra to juz bez przesady ... jak ma grać dziewczyna która ma dopiero 12 lat... bez przesady !!!:/:/

ocenił(a) serial na 1
_Anka_

Mogłaby grać chociaż dobrze - niby jest po jakiejś szkole aktorskiej (gdzieś czytałam, że panna Duff się uczyła, ale nie pamiętam gdzie) a gra jak kłoda. Gdyby miała talent to by zasługiwała na rolę.

ocenił(a) serial na 10
lubieyaoijakch

twój gust jak dla mnie gra ok chciaż film nie jest tak zachwycający jak cinderella story i sznasa na sukces... ale niewiem czemu jej tak nie lubisz ??

ocenił(a) serial na 10
lubieyaoijakch

Tylko, że serial jest dubbingowany :) i trudno się domyśleć czy aktorka dobrze gra, czy nie, skoro nie wiemy jak naprawdę to zagrała ;)

użytkownik usunięty
lubieyaoijakch

Dokładnie popieram! Ten serial to kompletne badziewie!
A co ma dubbing do jej gry? Przecież aktorstwo to nie tylko głos, ale przedewszystkim gesty, mimika. Dobry aktor przeież potrafi zagrać nawet nic nie mówiąc. A u Hilary i z tym i z drugim jest, no cóż - kiepściutko.

lubieyaoijakch

"Mnie nie obchodzą problemy ubranej w gepardzie, obcisłe spodnie, z klipsami na uszach dziesięciolatki. "
Dobry tekst :D. To jeden z bardziej sztucznych seriali jakie widzialam. Popieram źoma, który napisał ten tekst :D.

lubieyaoijakch

Zgadzam sie z toba w 100% drugiego tak badziewnego serialu juz dawno nie widzialam. Co do 'gry' hilary to rowniez sie z toba zgadzam-ona jest tak sztuczna, ze cos sie w czlowieku robi jak sie oglada to drewno[ ona zachowuje sie na ekranie prawie tak samo jak Rasiak na boisku (czyli jak drewniak)].

ocenił(a) serial na 1
wikta

Odpowiadam na pytanie Anki: nie lubię jej, bo zarobiła strasznie dużo kasy, a przecież gra beznadziejnie. Może to swego rodzaju zazdrość (choć na przykład Vanessie Paradis nie zazdroszczę - choć powinnam, bo uwielbiam Johnny'ego Deppa), ale rani mnie to, że takie beztalencie dzięki znajomościom gra w filmach, podczas gdy w np. Polsce i ogólnie wszędzie marnują się talenty skazane na grę w beznadziejnych filmach, bo pochodzenie im nie daje możliwości. Ale to samo tyczy się USA, tam jest mnóstwo uzdolnionych niedocenionych.

ocenił(a) serial na 1
wikta

Odpowiadam na pytanie Anki: nie lubię jej, bo zarobiła strasznie dużo kasy, a przecież gra beznadziejnie. Może to swego rodzaju zazdrość (choć na przykład Vanessie Paradis nie zazdroszczę - choć powinnam, bo uwielbiam Johnny'ego Deppa), ale rani mnie to, że takie beztalencie dzięki znajomościom gra w filmach, podczas gdy w np. Polsce i ogólnie wszędzie marnują się talenty skazane na grę w beznadziejnych filmach, bo pochodzenie im nie daje możliwości. Ale to samo tyczy się USA, tam jest mnóstwo uzdolnionych niedocenionych.

lubieyaoijakch

może sezon 1 był nienajlepszy ale potem było coraz lepiej ..to twoje zdanie mozesz nie lubić tego serialu twoja sprawa narka :P sorki , ze bez polskich znakow

ocenił(a) serial na 10
lubieyaoijakch

Ludzie co wy chcecie Hilary Duff to jedna z najleopwszych aktorek całego świata nie wiem jak możecie tak o niej mówić

lubieyaoijakch

Poziomeczka napisała: "Przecież aktorstwo to nie tylko głos, ale przedewszystkim gesty, mimika."

Nie do końca się z tym zgodzę. Przecież bardzo ważne jest to w jaki sposób dana postać mówi i w jaki okazuje emocje właśnie poprzez mowę. W końcu to nie tylko gra aktorska, ale też dźwięk do nas trafia i tym samym wpływa na naszą ocenę.
Przyznaję, że u Lizzie duubing brzmi fałszywie. I właśnie przez to wiele osób uważa Hilary za podrzędną aktorkę. Wyobrażasz sobie na przykład oglądać Forresta Gumpa z takim dubbingiem?? Wtedy tez pewnie wiele osób powiedziałoby, że Tom Hanks jest marnym aktorem. To właśnie dlatego głos, którym mówi bohater musi być dopasowany, bo odgrywa bardzo ważną rolę.

lubieyaoijakch

Nie dramatyzuje moherowy berecie