Gorszego serialu nigdy nie widziałam. Ubrana na różowo dziewczyneczka, sztuczna gra, historie wymyślane na siłę - aż mnie mdłości biorą. Kiedyś walczyłam o cierpliwość oglądając to, ale nie udało mi się. Mnie nie obchodzą problemy ubranej w gepardzie, obcisłe spodnie, z klipsami na uszach dziesięciolatki. Czy nie można już wyprodukować serialu na poziomie? I czemu to ma taką wysoką ocenę? Szkoda, że nie ma skali od 0, a nie od 1, ale zadowolę się jedynką :/
jak tak myślisz... mam juz dosyć kłócenia sie bo to beznadziejne...po za tym niechce sobie psóć humoru :))... ale że sztucznie gra to juz bez przesady ... jak ma grać dziewczyna która ma dopiero 12 lat... bez przesady !!!:/:/
Mogłaby grać chociaż dobrze - niby jest po jakiejś szkole aktorskiej (gdzieś czytałam, że panna Duff się uczyła, ale nie pamiętam gdzie) a gra jak kłoda. Gdyby miała talent to by zasługiwała na rolę.
twój gust jak dla mnie gra ok chciaż film nie jest tak zachwycający jak cinderella story i sznasa na sukces... ale niewiem czemu jej tak nie lubisz ??
Tylko, że serial jest dubbingowany :) i trudno się domyśleć czy aktorka dobrze gra, czy nie, skoro nie wiemy jak naprawdę to zagrała ;)
Dokładnie popieram! Ten serial to kompletne badziewie!
A co ma dubbing do jej gry? Przecież aktorstwo to nie tylko głos, ale przedewszystkim gesty, mimika. Dobry aktor przeież potrafi zagrać nawet nic nie mówiąc. A u Hilary i z tym i z drugim jest, no cóż - kiepściutko.
"Mnie nie obchodzą problemy ubranej w gepardzie, obcisłe spodnie, z klipsami na uszach dziesięciolatki. "
Dobry tekst :D. To jeden z bardziej sztucznych seriali jakie widzialam. Popieram źoma, który napisał ten tekst :D.
Zgadzam sie z toba w 100% drugiego tak badziewnego serialu juz dawno nie widzialam. Co do 'gry' hilary to rowniez sie z toba zgadzam-ona jest tak sztuczna, ze cos sie w czlowieku robi jak sie oglada to drewno[ ona zachowuje sie na ekranie prawie tak samo jak Rasiak na boisku (czyli jak drewniak)].
Odpowiadam na pytanie Anki: nie lubię jej, bo zarobiła strasznie dużo kasy, a przecież gra beznadziejnie. Może to swego rodzaju zazdrość (choć na przykład Vanessie Paradis nie zazdroszczę - choć powinnam, bo uwielbiam Johnny'ego Deppa), ale rani mnie to, że takie beztalencie dzięki znajomościom gra w filmach, podczas gdy w np. Polsce i ogólnie wszędzie marnują się talenty skazane na grę w beznadziejnych filmach, bo pochodzenie im nie daje możliwości. Ale to samo tyczy się USA, tam jest mnóstwo uzdolnionych niedocenionych.
Odpowiadam na pytanie Anki: nie lubię jej, bo zarobiła strasznie dużo kasy, a przecież gra beznadziejnie. Może to swego rodzaju zazdrość (choć na przykład Vanessie Paradis nie zazdroszczę - choć powinnam, bo uwielbiam Johnny'ego Deppa), ale rani mnie to, że takie beztalencie dzięki znajomościom gra w filmach, podczas gdy w np. Polsce i ogólnie wszędzie marnują się talenty skazane na grę w beznadziejnych filmach, bo pochodzenie im nie daje możliwości. Ale to samo tyczy się USA, tam jest mnóstwo uzdolnionych niedocenionych.
może sezon 1 był nienajlepszy ale potem było coraz lepiej ..to twoje zdanie mozesz nie lubić tego serialu twoja sprawa narka :P sorki , ze bez polskich znakow
Ludzie co wy chcecie Hilary Duff to jedna z najleopwszych aktorek całego świata nie wiem jak możecie tak o niej mówić
Poziomeczka napisała: "Przecież aktorstwo to nie tylko głos, ale przedewszystkim gesty, mimika."
Nie do końca się z tym zgodzę. Przecież bardzo ważne jest to w jaki sposób dana postać mówi i w jaki okazuje emocje właśnie poprzez mowę. W końcu to nie tylko gra aktorska, ale też dźwięk do nas trafia i tym samym wpływa na naszą ocenę.
Przyznaję, że u Lizzie duubing brzmi fałszywie. I właśnie przez to wiele osób uważa Hilary za podrzędną aktorkę. Wyobrażasz sobie na przykład oglądać Forresta Gumpa z takim dubbingiem?? Wtedy tez pewnie wiele osób powiedziałoby, że Tom Hanks jest marnym aktorem. To właśnie dlatego głos, którym mówi bohater musi być dopasowany, bo odgrywa bardzo ważną rolę.