PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=737689}
7,6 120  ocen
7,6 10 1 120
Lo imperdonable
powrót do forum serialu Lo imperdonable

Obejrzałam pierwsze odcinki i zapowiada się całkiem nieźle! W końcu coś od televisy, co nie zaczyna się od: Pewna bardzo biedna dziewczyna, poznała bardzo bogatego chłopaka. ;) jestem ciekawa jak im to wyjdzie!

ocenił(a) serial na 10
Martyna_Motyczynska

Też obejrzałam pierwszy odcinek i uważam że zapowiada się bardzo fajna telenowela . A poza tym gra w niej Ana Brenda jedna z moich ulubionych meksykańskich aktorek <3 Mam nadzieję że będzie emitowana w Polsce bo bardzo bym chciała ją zobaczyć w wersji po polsku gdyż z hiszpańskiego rozumiem mało co .

ocenił(a) serial na 5
kkkaaaooo

Tez uważam, że Ana jest świetna, obecnie jedna z lepszych w televisie moim zdaniem, bo na Maite już nie mogę patrzeć po TDA i CCEA :D W Sortilegio nie zwróciłam na nia uwagi, bo chyba była za młoda ale w Corazon Indomable jest cudna :D W Polsce teraz emitują właśnie CI jako Dzikie Serce. Chyba teraz sporo fajnych telek się w Polsce emituje, choć ja nie oglądam, nie jestem w stanie niestety znieść polskiego lektora ;p połowy kwestii nie tłumaczy albo po prostu omawia co oni mówią, co mnie doprowadza do szewskiej pasji, bo język hiszpański jest taki piękny :D także oglądam tylko w oryginale <3

Martyna_Motyczynska

Zgadzam się, hiszpański jest piękny, nawet banalne teksty po hiszpańsku zawsze brzmią lepiej:) I też denerwuje mnie, gdy polskie tłumaczenie nie jest dokładne, tylko takie 'mniej więcej', żeby z grubsza oddać to, co mówią aktorzy.
Ale trzeba też przyznać, że nie zawsze można słowo w słowo przetłumaczyć wszystko, co mówią aktorzy, bo lektor nie zdążyłby tego przeczytać.
Mi by najbardziej odpowiadało, gdyby w TV była dostępna wersja oryginalna z możliwością wyłączenia lektora i włączenia napisów.

Didi_5

Hej chciałabym obejrzeć LO imperdonable,wie ktoś moze gdzie można znaleźć ten serial choćby po hiszpańsku?

annaderleta

Ja Ci niestety nie pomogę, oglądałam tą telkę trochę gdy leciała w MX ale to już było dość dawno temu i nie pamiętam, skąd miałam odcinki. Zresztą nie spodobała mi się i obejrzałam tylko kilka odcinków.