Piszcie kto mialby jakiekolwiek odcinki Lokatorw na VHS lub DVD... ja mam ok 40-50 odcinkow. Moze bylaby mozliwosc zebrac wszytkie odcinki do kupy:d Co wy an to
Ja byłbym za. Miałem parę nagranych ale na nich coś zostało nagrane :/
A jakie masz odcinki, te nowsze czy starsze? Pojęcie starsze rozumiem z Markiem Siudymem w roli gospodarza i z taką muzyczką i różnymi scenami na początku
Mam i te starsze o których mówisz i te nowsze (bez poli i hani, w tych nowszych jest jeszcze zuzia i krysia):) musialbym tylko dac kasety gdzies zeby mi przegrali na dvd
hej
bardzo by mi zależało na kilku odcinkach tego serialu, czy jest jakaś szansa aby ktoś mógł mi coś podesłać?
jesli bylaby realna szansa bylbym za tylko jakos trzeba sie umowic bo sam tez mam troche odcinkow moze nie najlepszej jakosci ale zawsze wlasnie przegrywam je na dvd
Witam!
Proszę o kontakt wszystkich, którzy posiadają jakiekolwiek odcinki "Lokatorów". Zapraszam na forum - http://www.forumlokatorzy.fora.pl/ - chciałbym zebrać wszystkie odcinki w jednym miejscu. Ty dasz kilka odcinków, ktoś inny też kilka i w ten sposób zdobędziemy wszystkie:)