PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95310}

Lokatorzy

1999 - 2005
5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 26669
5,6 8 krytyków
Lokatorzy
powrót do forum serialu Lokatorzy

ODCINKI

ocenił(a) serial na 10

Piszcie kto mialby jakiekolwiek odcinki Lokatorw na VHS lub DVD... ja mam ok 40-50 odcinkow. Moze bylaby mozliwosc zebrac wszytkie odcinki do kupy:d Co wy an to

użytkownik usunięty
blazko8989

Ja byłbym za. Miałem parę nagranych ale na nich coś zostało nagrane :/
A jakie masz odcinki, te nowsze czy starsze? Pojęcie starsze rozumiem z Markiem Siudymem w roli gospodarza i z taką muzyczką i różnymi scenami na początku

ocenił(a) serial na 10

Mam i te starsze o których mówisz i te nowsze (bez poli i hani, w tych nowszych jest jeszcze zuzia i krysia):) musialbym tylko dac kasety gdzies zeby mi przegrali na dvd

użytkownik usunięty
blazko8989

To działaj :)

za krótki za krótki <br/> za krótki <br/>

blazko8989

hej
bardzo by mi zależało na kilku odcinkach tego serialu, czy jest jakaś szansa aby ktoś mógł mi coś podesłać?

blazko8989

ja poszukuję odcinka 210. masz może? jeśli tak to proszę o kontakt.

blazko8989

hej
Ja szukam odcinka nr 179 pt "nowoczesna kobieta". Bardzo mi zależy, może być nawet odpłatnie:))

blazko8989

jesli bylaby realna szansa bylbym za tylko jakos trzeba sie umowic bo sam tez mam troche odcinkow moze nie najlepszej jakosci ale zawsze wlasnie przegrywam je na dvd

stas_4

gdybys miał ten, którego szukam nr 179 to byłbym wdzięczny unbreakable5@o2.pl

blazko8989

Witam!

Proszę o kontakt wszystkich, którzy posiadają jakiekolwiek odcinki "Lokatorów". Zapraszam na forum - http://www.forumlokatorzy.fora.pl/ - chciałbym zebrać wszystkie odcinki w jednym miejscu. Ty dasz kilka odcinków, ktoś inny też kilka i w ten sposób zdobędziemy wszystkie:)

redort

Blazko i co wrzucisz te odcinki?