Ja bym z chęcią obejrzał i ponagrywał na DVD. A najbardziej byłbym zadowolony gdyby wydali to na płytach DVD:P Pisałem już kilka razy do nich ale narazie nic nie jest planowane. Może gdyby do tvp wpłyneło wiecej e-maili polepszylo by sytuacje.
Ja mam na szczęście trochę nagranych odcinków na DVD (około 25) ale niestety już tych końcowych.
Do 2903
Masz jeszcze te 25 odcinków na DVD? Mógłbyś się podzielić? Możemy się dogadać przez maila (redort[at]o2.pl) lub na tym nowym forum http://www.forumlokatorzy.fora.pl/ Pozdrawiam.
Ja uwielbiam ten serial. Jak byłam mniejsza to mój dziadek nagrywał wszystkie odcinki, a potem jak tylko do niego przychodziłam to całymi dniami oglądałam Lokatorów xDD Szkoda, że już ie leci. Ale ja bardzie wolałam te odcinki, w których była Zuzia i Krysia xPP
Strasznie lubię ten serial. Ja zawsze oglądałam go u babci z siostrami i zawsze było pytanie "dziś kolorowi czy złoci" hehe :D super on jest:D
Jasne.. uważajcie bo TVP wam odpowie. Rok temu zorganizowaliśmy (kibice) akcje pisania e:maili do redakcji. Chcieliśmy, by TVP wyemitowało jakiś program dla uczczenia pamięci tragicznie zmarłego 16.09 Arkadiusza Gołasia. Pisaliśmy też do TVN. I co? TVP nawet nie raczyło o tym wspomnieć.. przemilczało sprawę, która dla siatkarskiej Polski jest priorytetowa. Na wysokości zadania stanął tylko TVN emitując w programie UWAGA specjalny odcinek dla Arka[*][*][*] oczywiście na prośbę kibiców.
Ja jestem za, ale najchętniej bym oglądnął te pierwsze odcinki z Krysią Zuzią Jackiem i Frankiem, bez tego przychlasta Milowicza
Tak, najlepiej by było, gdyby puścili od pierwszych odcinków :) Nigdy nie widziałam tego pierwszego :( Najlepsze było gdy grali Krysia, Zuzia, Jacek, Franek i Bogaccy :)