serial beznadziejny w każdym calu, i ten sztuczny śmiech podkładany na każdym kroku. Beznadzieja. sztuczna gra aktorska, gagi godne najniższych gustów rynsztokowych. Aż dziw że komuś się to podoba.
Masz rację. Serial jest ok, pod warunkiem, że ktoś lubi humor przetrawiony, bez angażowania mózgu lub jest 5-latkiem.
Pamiętam, że gdy leciał w tv koło 10 lat temu to bardzo go lubiłem. Teraz niestety mam już trochę więcej lat. Drętwe dialogi, beznadziejna gra aktorska (Siudym i Szykulska ok, ale tytułowi lokatorzy niestety nie). Jedyny plus to, że odważyli się użyć słowa "pedzio", które teraz na pewno nie padłoby w żadnej produkcji TVP, TVN czy Polsatu ;]
Moja odpowiedź jest dokładnie taka jaka miała być.
Piszę tutaj o serialu, nie o kanale, który go emituje.
Tak, wiem. Niektórzy lubią delikatne dźwięki muzyki poważnej, inni kochają pikantny smak pepperoni, a niektórzy lubią jak im nogi śmierdzą.
To postaraj się zrozumieć że każdemu co innego się podoba, ja lubię Lokatorów bo przemawia do mnie taki typ humoru, tak samo jak Kiepscy, Święta wojna, Miodowe lata, Rodzina zastępcza też jest ok,13 posterunek a ze zagranicznych Alf i Bundych aha i Sabrina też może być, pzdr.
Badania wykazały, że sztuczny śmiech powoduje wrażenie, że film/serial jest zabawniejszy niż bez niego więc nie dziw się, że jest często stosowany ;)
A JA WAS ZASKOCZĘ! śmiech NIE jest SZTUCZNY. Serial był realizowany z udziałem publiczności. ;) Najpierw sprawdźcie jak chcecie oceniać
co nie zmienia faktu, że humor pokazany w tym tworze jest sztuczny do przesady. A ci co tam siedzą to się śmieją bo im zapłacili za śmiech a nie za oglądanie.
To prawda-wyjątkowo denny serial.Może te parę lat temu kogokolwiek jeszcze śmieszył,ale teraz ten serial jest po prostu żenujący.Humor wyjątkowo kiepski,przewidywalny.Tak jak wyżej wspomniano:gra aktorska beznadziejna! M. Lesień działa na mnie w tym serialu wręcz drażniąco. Mam nadzieje że zastąpią ten pseudo zabawny serial,jakimś prawdziwym,dobrym,polskim serialem.