PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95310}

Lokatorzy

1999 - 2005
5,6 27 tys. ocen
5,6 10 1 26677
5,7 10 krytyków
Lokatorzy
powrót do forum serialu Lokatorzy

serial beznadziejny w każdym calu, i ten sztuczny śmiech podkładany na każdym kroku. Beznadzieja. sztuczna gra aktorska, gagi godne najniższych gustów rynsztokowych. Aż dziw że komuś się to podoba.

ocenił(a) serial na 2
Gibon_Szybkoreki

Masz rację. Serial jest ok, pod warunkiem, że ktoś lubi humor przetrawiony, bez angażowania mózgu lub jest 5-latkiem.

mirekwk

Nikt wam nie każe tego oglądać, serial jest świetny a gust każdy ma inny!

Gibon_Szybkoreki

Pamiętam, że gdy leciał w tv koło 10 lat temu to bardzo go lubiłem. Teraz niestety mam już trochę więcej lat. Drętwe dialogi, beznadziejna gra aktorska (Siudym i Szykulska ok, ale tytułowi lokatorzy niestety nie). Jedyny plus to, że odważyli się użyć słowa "pedzio", które teraz na pewno nie padłoby w żadnej produkcji TVP, TVN czy Polsatu ;]

ocenił(a) serial na 2
nd39

Użycie słowa "świetny" pod tym serialem brzmi wręcz ironicznie.

mirekwk

Twoja odpowiedź również jest ironiczna, co to masz w domu tylko jeden kanał?

ocenił(a) serial na 2
sebastian22221

Moja odpowiedź jest dokładnie taka jaka miała być.
Piszę tutaj o serialu, nie o kanale, który go emituje.

mirekwk

mirekwk każdy ma inny gust!

ocenił(a) serial na 2
sebastian22221

Tak, wiem. Niektórzy lubią delikatne dźwięki muzyki poważnej, inni kochają pikantny smak pepperoni, a niektórzy lubią jak im nogi śmierdzą.

mirekwk

A niektórzy niepotrafią zrozumieć innego gustu tylko zaraz obrażają!

ocenił(a) serial na 2
sebastian22221

Spokojnie, to tylko żart. Nie chciałem Cię obrazić.

mirekwk

To postaraj się zrozumieć że każdemu co innego się podoba, ja lubię Lokatorów bo przemawia do mnie taki typ humoru, tak samo jak Kiepscy, Święta wojna, Miodowe lata, Rodzina zastępcza też jest ok,13 posterunek a ze zagranicznych Alf i Bundych aha i Sabrina też może być, pzdr.

użytkownik usunięty
Gibon_Szybkoreki

Badania wykazały, że sztuczny śmiech powoduje wrażenie, że film/serial jest zabawniejszy niż bez niego więc nie dziw się, że jest często stosowany ;)

ocenił(a) serial na 10

A JA WAS ZASKOCZĘ! śmiech NIE jest SZTUCZNY. Serial był realizowany z udziałem publiczności. ;) Najpierw sprawdźcie jak chcecie oceniać

ocenił(a) serial na 1
do_dzwonka

co nie zmienia faktu, że humor pokazany w tym tworze jest sztuczny do przesady. A ci co tam siedzą to się śmieją bo im zapłacili za śmiech a nie za oglądanie.

ocenił(a) serial na 1
Gibon_Szybkoreki

To prawda-wyjątkowo denny serial.Może te parę lat temu kogokolwiek jeszcze śmieszył,ale teraz ten serial jest po prostu żenujący.Humor wyjątkowo kiepski,przewidywalny.Tak jak wyżej wspomniano:gra aktorska beznadziejna! M. Lesień działa na mnie w tym serialu wręcz drażniąco. Mam nadzieje że zastąpią ten pseudo zabawny serial,jakimś prawdziwym,dobrym,polskim serialem.

ocenił(a) serial na 7
Olcia990

Jeżeli moge sie wtracic- moim zdaniem ten serial nie zasługuje ani na 1 ani na 10 pkt., ponieważ nie jest "aż tak denny" - jest powyżej przeciętnej ani też genialny na 10 pkt. - obiektywnie patrząc. Ja dałam 8 pkt. bo mi sie podoba.