Aktor z solidnym warsztatem, złotym globem i kilkoma innymi nominacjami, wygaszony i wykastrowany na rzecz jakiejś noname'owej aktorki w imię poprawności.
Aż żal patrzeć jak bidok się miota za plecami tego żeńskiego randoma, mając zaledwie kilka dobrych scen w których może się rozwinąć.
Czasem się zastanawiam w jakiej wy bańce żyjecie, że odbieracie w ten sposób praktycznie każdy nowszy film xD
"Czasem się zastanawiam w jakiej wy bańce żyjecie" - w tej prawdziwej, gdzie logicznie analizujemy i oceniamy treści, wiem, że to trudne ;)
No to żyjcie sobie dalej w tej bańce i z niej nie wychodźcie. Będzie lepiej dla nas wszystkich
Aż miło czytać. Łzy mi się dosłownie cisnęły do oczu jak widziałam co zrobili Tomowi czyli de facto Lokiemu. Ten facet jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów, wykastrowany, grający drugoplanowa role w swoim własnym serialu, wyśmiewany, pomiatany, grający przecież złożona, potężna postać, która chyba docenil tylko Kenneth Brannagh. Co do nowych filmów - teraz nawet facet nie może zainicjować pocałunku na ekranie (sic!) pomijam zasadność - zeby nie być oskarżonym zaraz przez różne #metoo i inne ……. I to jest normalność?!?!?