PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832764}

Loki

2021 - 2023
7,6 39 tys. ocen
7,6 10 1 38814
6,9 27 krytyków
Loki
powrót do forum serialu Loki

Aktor z solidnym warsztatem, złotym globem i kilkoma innymi nominacjami, wygaszony i wykastrowany na rzecz jakiejś noname'owej aktorki w imię poprawności.
Aż żal patrzeć jak bidok się miota za plecami tego żeńskiego randoma, mając zaledwie kilka dobrych scen w których może się rozwinąć.

ocenił(a) serial na 8
maximus_

Czasem się zastanawiam w jakiej wy bańce żyjecie, że odbieracie w ten sposób praktycznie każdy nowszy film xD

Daven___

"Czasem się zastanawiam w jakiej wy bańce żyjecie" - w tej prawdziwej, gdzie logicznie analizujemy i oceniamy treści, wiem, że to trudne ;)

ocenił(a) serial na 8
maximus_

No to żyjcie sobie dalej w tej bańce i z niej nie wychodźcie. Będzie lepiej dla nas wszystkich

Daven___

okay leftie

ocenił(a) serial na 1
maximus_

Aż miło czytać. Łzy mi się dosłownie cisnęły do oczu jak widziałam co zrobili Tomowi czyli de facto Lokiemu. Ten facet jest jednym z najbardziej utalentowanych aktorów, wykastrowany, grający drugoplanowa role w swoim własnym serialu, wyśmiewany, pomiatany, grający przecież złożona, potężna postać, która chyba docenil tylko Kenneth Brannagh. Co do nowych filmów - teraz nawet facet nie może zainicjować pocałunku na ekranie (sic!) pomijam zasadność - zeby nie być oskarżonym zaraz przez różne #metoo i inne ……. I to jest normalność?!?!?

ocenił(a) serial na 5
maximus_

no dokładnie, jezu jeszcze ona tak drewnianie gra XD

Fass_

najważniejsze, że tęczowa i blm ;)