PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832764}

Loki

2021 - 2023
7,6 39 tys. ocen
7,6 10 1 39114
7,0 29 krytyków
Loki
powrót do forum serialu Loki

Zjazd

ocenił(a) serial na 6

Pierwsze 2 odcinki oglądałem z ciekawością, postaci, oprawa, ten animowany zegar :) intrygująca fabuła. Zapowiadało się nieźle. Niestety 2 kolejne odcinki to zjazd w dół. Zamiast jakieś akcji jest dużo gadania. Kulminacją są Strażnicy czasu z gumy i kiepskie walki. Oczywiście to jeszcze nie koniec, ale z serialu który mógł być naprawdę dobry jest już mocno średni.

ocenił(a) serial na 8
Logan87

A pierwsze 2 odcinki nie były przegadane?

ocenił(a) serial na 6
McGyverPL

Pierwszy odcinek fajne wprowadzenie, koncepcja nawet mi się spodobała (a nie jestem absolutnie jakimś fanem avengersów czy marvela), podróże w czasie, śledztwo. Zapowiadało się ciekawie. W drugim dość sporo się działo ... no i właśnie nie poszło to w jakimś oczekiwanym przeze mnie kierunku.

ocenił(a) serial na 9
Logan87

przykre, ze twórcy nie zrobili serialu spelniającego Twoje oczekiwania :D ja jestem fanem Avengersów i Marvela, serial jest swietnie zrealizowany, Tom jest fantastycznym aktorem i oglada sie to naprawde zajebiscie, ale jak mowia, gust jest jak du pa - kazdy ma swoj ;)

sobanek

sceny walki są fatalne, serial stał się po 4 odcinku bardzo infantylny. W ogóle poza scenerią to ten serial wygląda jak jakiś niskobudżetowy gniot... Myślałem po pierwszych 2 odcinkach że będzie super serial, a potem kupa. 4 odcinek fatalny według mnie.

ocenił(a) serial na 9
fazi2007

po 4 odcinku powiadasz... hm :D

fazi2007

no tu sie zgodze , pewnie z powodu budzetu ( chociaz w WandaVision jakos ogarneli) ale bic to sie moze Cap , Thor czy inny wojownik a nie Loki

przez co tym bardziej zalosnie wyglada ta cala organizacja , w 4 odcinku na spotkanie ze Straznikami Czasu mamy az 2 ochroniarzy , ktorzy jak wiem z poprzednich odcinkow sa slabi jak szturmowcy w Gwiezdnych Wojnach)

i co mam uwierzyc , ze taka potezna organizacja ( ktora potrafi zniwelowac magie czy nawet kamienie nieskonczonosci) zostaje zdemaskowana przez 2 nie potrafiacych sie nawet dobrze bic Lokich?

tak samo ta b15 po 1 rozmowie z Sylvie , ryzykuje wszystko ( bez wiekszego planu bo jesli Ci Straznicy naprawde by byli tacy mocni jak powinni to sami by zabili Lokich) i wchodzi praktycznie bez klopotu na audiencje , na ktora rzekomo nieliczni sie dostaja

no zostaly 2 odcinki , moze cos sie wyjasni ale narazie dupy nie urywa , fabula srednia ( wciaz niewiele wiemy a to ze Lokim sie udaje to nie z powodu ich geniuszu a poprostu z powodu niekompetencji tej organizacji) , sceny walki wiadomo tez bo Loki nie jest od kopania dup a od magii i forteli

ocenił(a) serial na 7
Nazarioxx

Waszym zdaniem chłop wychowywany na dworze królestwa które nieustannie toczyło wojny w dodatku będący przybranym synem króla nie przeszedł przez całe życie szkolenia w walce bronią białą? Przecie to się kupy nie trzyma.

ocenił(a) serial na 7
fazi2007

Ej jak masz dostęp do odcinków po 4 to daj linka, bo nawet na Disney+ ich nie było w momencie jak pisałeś posta XD

ocenił(a) serial na 10
Logan87

Mam wrażenie, że oglądamy dwa różne seriale o tym samym tytule... Przypadek??

ocenił(a) serial na 6
moon_k

Nie sądzę.