Loki
powrót do forum 2 sezonu

Dzisiaj przyszła mi myśl o czym by mógł być a raczej zacząć się sezon 2
1 pomysł ciągną wątek z końca sezonu Mobius i B15 wzywają pomoc medyczną do Lokiego i trafia on do lecznicy

2 pomysł zaczyna się, że Loki i Mobius jako agenci są na akcji i Loki wspomina co się działo wcześniej załóżmy jakiś czas temu i jak doszło do tego, że została agentem( trochę jakby cofanie się w czasie i jego wspomnienia)

Proszę napiszcie co o tym sądzicie i która wersja według Was jest bardziej wiarygodna

Pozdrawiam

kgryber_2

Prawdopodobnie Loki będzie kontynuował przeskoki próbując dostać się do Cytadeli końca i do swojego mobiusa próbując naprawić wszechświat, ba nawet pewnie pójdzie po pomoc do avengersów. Zgodnie z nast, filmem może pomoże mu antman i banner. Jakoś dotrze so Sylvie i odkręcą bajzel a Kage Zdobywca będzie ich głównym wrogiem

ocenił(a) serial na 8
Hell_Boi

W serialu raczej nie beda z nim walczyc bo postac kage zdowycy zostanie przeniesiona do 3 trześci ant mana jak głowny wróg

kgryber_2

obydwie nie wiarygodne, prędzej loki będzie zdany sam na siebie, przybędzie zła-e wersja-e przedwiecznego (chyba to się nazywał kang zdobywca) i będzie z nim wałczył loki i może dogada się z kimś z MCU (thor/doktor strange). I w tym wątku baba loki będzie grała marginalną rolę albo będzie główną antygonistką.

ocenił(a) serial na 9
kgryber_2

kto pytał

ocenił(a) serial na 7
Kubata55

Artykuł 54 konstytucji RZeczpospolitej

ocenił(a) serial na 9
bbk_studios

ok, to zapytaj się jeszcze tej RZeczpospolitej, kiedy

ocenił(a) serial na 7
Kubata55

kolego sekcja komentarzy ma służyć komentowaniu oryginalnej wypowiedzi. przestań więc się kłócić i zaśmiecać Filmweba

ocenił(a) serial na 9
bbk_studios

Nie jestem Twoim kolegą, a tak poza tym to wcale się nie kłócę. Odpowiadam tylko na Twoje komentarze ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Damian_Szary

Argumenty ad persona mmmm, napisałem wyżej tylko i wyłącznie "kto pytał", ale cóż, starzy ludzie nie potrafią zrozumieć ironii ;)