PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20315
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

10/10 bez komentaża

użytkownik usunięty

serial zajebisty bardzo dobrze dokładnie zrobiony rewelacja i dobra obsada polecam. a najlepiej się go ogląda w hd TVP-HD 12 kanał telewizji n emitowany w tym samy czsie

mi tez sie serial bardzo podoba;) mimo, ez slyszalam juz tak duzo krytyki o nim;P mam nadzieje ze powstanie 2 i 3sezon;D

ocenił(a) serial na 1
monika9321

mam nadzieję że producenci oszczędzą nam tych katuszy i do tego nigdy nie dojdzie.

użytkownik usunięty
Boskigrom

jak jesteś taki mądry to sam coś na kręć a nie krytykuj innych.

ocenił(a) serial na 1

Jakich innych? przecież ja o filmie pisałem a nie o kimś.

użytkownik usunięty
Boskigrom

innych. czyli aktorów reżyserów producentów operatorów i pozostałych twórców serialu.

ocenił(a) serial na 1

o czym ty w ogóle piszesz? już weź przestań wymyślać...
Film jest produktem więc mam prawo go oceniać i się wypowiedzieć czy mi się on podoba czy nie.

ocenił(a) serial na 7
monika9321

Nie jęcz, to chyba najlepszy serial w historii TVP (tylko mi nie wymieniaj jakiś "kultowych" gówien z PRLu!!!!!!!)

ocenił(a) serial na 1
strieloqq

http://www.filmweb.pl/topic/1037853/Niepozorny+temat.html

Chyba "komentarza". ;] 10/10 jest jednak lekką przesadą, imć serial jest faktycznie dobry, wprowadza mały powiew na naszym rodzimym rynku przepełnionym produkcjami pokroju "Plebanii", "Klanu", itd., ale jednak do ideału brakuje mu jeszcze bardzo dużo. Ja osobiście dałbym 6, może 7/10. ;]

no mi tez sie bardzo podoba ten serial i ogladam go z przyjemnoscia ;) a 2 serie maja krecic dopiero jesienią.

ocenił(a) serial na 7
dierde

bo jesień pasuje do ponurego klimatu serialu :)