serial zajebisty bardzo dobrze dokładnie zrobiony rewelacja i dobra obsada polecam. a najlepiej się go ogląda w hd TVP-HD 12 kanał telewizji n emitowany w tym samy czsie
mi tez sie serial bardzo podoba;) mimo, ez slyszalam juz tak duzo krytyki o nim;P mam nadzieje ze powstanie 2 i 3sezon;D
mam nadzieję że producenci oszczędzą nam tych katuszy i do tego nigdy nie dojdzie.
innych. czyli aktorów reżyserów producentów operatorów i pozostałych twórców serialu.
o czym ty w ogóle piszesz? już weź przestań wymyślać...
Film jest produktem więc mam prawo go oceniać i się wypowiedzieć czy mi się on podoba czy nie.
Nie jęcz, to chyba najlepszy serial w historii TVP (tylko mi nie wymieniaj jakiś "kultowych" gówien z PRLu!!!!!!!)
Chyba "komentarza". ;] 10/10 jest jednak lekką przesadą, imć serial jest faktycznie dobry, wprowadza mały powiew na naszym rodzimym rynku przepełnionym produkcjami pokroju "Plebanii", "Klanu", itd., ale jednak do ideału brakuje mu jeszcze bardzo dużo. Ja osobiście dałbym 6, może 7/10. ;]
no mi tez sie bardzo podoba ten serial i ogladam go z przyjemnoscia ;) a 2 serie maja krecic dopiero jesienią.