Ja jestem świeżo po obejrzeniu pierwszego sezonu i na tą chwilę najbardziej polubiłem Aśkę. Bohaterka która ma chyba najrówniej pod sufitem i ma dosyć silny charakter. Niektóre wątki były trochę naciągane, no ale jak to bywa w takich serialach. Fajnie ją się oglądało na ekranie i ciekawiły mnie jej perypetie. Prędzej czy później wiedziałem że swata się z Andrzejem. Na dobre to wyszło, bo to chyba kolejna postać która jest "w porządku" :D
Na marginesie, dodam od siebie że najbardziej wpieniała mnie pani Ewa.
Skoro jesteś świeżo po obejrzeniu pierwszego sezonu, to gorąco zachęcam Cię do obejrzenia drugiego:) Moim zdaniem jest bardzo dobry, a nawet o wiele ciekawszy od pierwszego:)
Pozdrawiam:)
Ja Asi nie cierpię... Według mnie w ogóle nie pasuje do Andrzeja, jest zbyt pewna siebie, okropnie odnosi się do niektórych ludzi. Nie wiem, nie przypadła mi do gustu. O Kindze nie wspomnę, okropna. Nie dość, że urodą nie grzeszy (wygląda mi na taką łatwą), to jeszcze charakter najgorszy z możliwych. Natomiast bardzo polubiłam Mariolkę kiedy już została matką, a zawsze bardzo lubiłam Pawła, Marię i Andrzeja :)
Pani Ewa owszem, ale tylko swoim angielskim. Niektóre słowa mówiła, jakby nie wiedziała kompletnie, jak czytać po angielsku..
Też bardzo lubię Pawła i Marię:) Andrzej też jest w porządku- pracowity, uczciwy, honorowy:)