PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20305
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

Apel do TVP ;]

2 seri nie ma po co kręcić, mogą już skończyć. Oglądało się całkiem fajnie, tylko pod koniec ten serial zaczął się za bardzo ciągnąć. Najciekawsze wątki to ruska mafia i praca Joanny u Foxów, a najnudniejsze to wozy z polskim żarciem. Nie ma już po co tego ciągnąć, zrubcie Berlińczyków

ocenił(a) serial na 10
strieloqq

Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj .Może powiem inaczej . Nie pasuje Ci? to se oglądaj Barwy Szczęścia albo inny kiczowaty tasiemiec

ocenił(a) serial na 7
QueenKikaDiva

Czy ja piszę, że oglądam barwy szczęścia? Zanim coś takiego napiszesz, sprawdź w moim profilu jakie są moje ulubione seriale, e? Cóż może to przerasta twoje możliwości, więc ci napiszę że mój ulubiony serial to >Doktor House<. Czy tasiemiec? Nie sądzę. Każdy odcinek ma osobną fabułę i są ze sobą dosyć luźno powiązane. Tak samo jak >Detektyw Monk<.

strieloqq

miło poznać twoją opinie i szanuje to... jednak po jaką cholere apelujesz o nie kręcenie 2 sezonu? przeszkadza Ci to w czymś?? jeśli tak to nie oglądaj... jest tyle innych programów...

ocenił(a) serial na 7
slajder

Owszem, przeszkadza. TVP zamiast kręcić własne seriale, mogłoby wykupić jakiś zagraniczny (czyt. amerykański, bo nie oszukujmy się, to oni kręcą najlepsze seriale). Ewentualnie nowy teleturniej, lub coś w rodzaju "Hitu na sobotę", "Superkina" i "J.B. w Jedynce". Serial był dobry do, powiedzmy, 7 odcinka.

strieloqq

ok zgadzam się... mogą trochę kasy wydać na zagraniczne seriale.. ale lepiej jak wspierając polską produkcję!! a co do lonyńczyków.. chyba serial nie jest taki zły gdyż ponieważ albowiem oglądalność jest liczona w mln.. hm wiec coś to oznacza

ocenił(a) serial na 7
slajder

No, nie piszę że jest zły, pierwsze odcinki były bardzo dobre, było kilka oryginalnych pomysłów, np. praca u Foxów- bardzo mi się to podobało ;D, momenty prawie że sensacyjne z ruską mafią- nieźle, nieźle. Tylko że poziom w ostatnich odcinkach trochę spadł i oglądałem tylko żeby wiedzieć jak to się skończy. I nie bardzo wiem, co ciekawego mieliby nakręcić, fabuła jest już moim zdaniem zamknięta, będą ją pisać na siłę i powstanie coś takiego jak druga seria "39,5" - jak na razie kaszana i sielanka. Dzisiaj 3 odc. może będzie lepszy. Łoby .Pzdr