Apel do TVP ;]
2 seri nie ma po co kręcić, mogą już skończyć. Oglądało się całkiem fajnie, tylko pod koniec ten serial zaczął się za bardzo ciągnąć. Najciekawsze wątki to ruska mafia i praca Joanny u Foxów, a najnudniejsze to wozy z polskim żarciem. Nie ma już po co tego ciągnąć, zrubcie Berlińczyków
Jak się nie znasz to się nie wypowiadaj .Może powiem inaczej . Nie pasuje Ci? to se oglądaj Barwy Szczęścia albo inny kiczowaty tasiemiec
Czy ja piszę, że oglądam barwy szczęścia? Zanim coś takiego napiszesz, sprawdź w moim profilu jakie są moje ulubione seriale, e? Cóż może to przerasta twoje możliwości, więc ci napiszę że mój ulubiony serial to >Doktor House<. Czy tasiemiec? Nie sądzę. Każdy odcinek ma osobną fabułę i są ze sobą dosyć luźno powiązane. Tak samo jak >Detektyw Monk<.
miło poznać twoją opinie i szanuje to... jednak po jaką cholere apelujesz o nie kręcenie 2 sezonu? przeszkadza Ci to w czymś?? jeśli tak to nie oglądaj... jest tyle innych programów...
Owszem, przeszkadza. TVP zamiast kręcić własne seriale, mogłoby wykupić jakiś zagraniczny (czyt. amerykański, bo nie oszukujmy się, to oni kręcą najlepsze seriale). Ewentualnie nowy teleturniej, lub coś w rodzaju "Hitu na sobotę", "Superkina" i "J.B. w Jedynce". Serial był dobry do, powiedzmy, 7 odcinka.
ok zgadzam się... mogą trochę kasy wydać na zagraniczne seriale.. ale lepiej jak wspierając polską produkcję!! a co do lonyńczyków.. chyba serial nie jest taki zły gdyż ponieważ albowiem oglądalność jest liczona w mln.. hm wiec coś to oznacza
No, nie piszę że jest zły, pierwsze odcinki były bardzo dobre, było kilka oryginalnych pomysłów, np. praca u Foxów- bardzo mi się to podobało ;D, momenty prawie że sensacyjne z ruską mafią- nieźle, nieźle. Tylko że poziom w ostatnich odcinkach trochę spadł i oglądałem tylko żeby wiedzieć jak to się skończy. I nie bardzo wiem, co ciekawego mieliby nakręcić, fabuła jest już moim zdaniem zamknięta, będą ją pisać na siłę i powstanie coś takiego jak druga seria "39,5" - jak na razie kaszana i sielanka. Dzisiaj 3 odc. może będzie lepszy. Łoby .Pzdr