PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20315
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

Ten młody bez mapki trafił sobie spokojnie na Wembley ,do tego wszedł za darmo na stadion ,a potem znalazł nieuszkodzony telewizor na śmietniku. Do tego jeszcze dogadał się z policjantami chociaż nie znał języka ,a ci spokojnie mu zanieśli telewizor do domu.I jeszcze ta stara baba w domu mówi mu ,że teraz będą oglądać wspólnie mecze.Ha Ha Ha, o ile wiem to na zwykłej antenie to mogą sobie oglądnąć co najwyżej BBC Prime. I jeszcze te ruskie,he he he,czyli mafia ,która nie umie złapać zwykłej płotki.Ogólnie to robi się z tego serialu niezła komedia.Taki angielski humor.

użytkownik usunięty
pawelnr01

co prawda to prawda hehhe
Blom jest uprzedzony do pl seriali, ale i ja chyba...wiem czemu ahhaha. no cóż. Trzeba było dokończyć oglądanie Dziewięcioro Wrót czy coś na tv4. :) Ale przynajmniej się ubawiłam z tym telewizorem, że to takie żenująco niskie w tym filmie.
PS Ja się 8lat uczyłam angielskiego, ale nie potrafię tak pięknie mówić jak ta Aśka z wioski. Może i jest naiwna, ale ang. naprawdę dobrze zna.

A nie wkurzały was te wstawki polskie, mające na celu urealnienie sytuacji? w sensie- pielęgniarka odbiera telefon i pyta Co?" mimo 3lat w Anglii hehe. I ta jej reakcja: "Ło matko, pomyliłam się! olaboga" haha

Strasznie luźny serial. no ale M jak Miłość ludzie oglądają bo jest poczucie humoru, którego nie mają na co dzień i wszystkie problemy się rozwiązują. To tu tez nie może smutkiem zionąc, nie? heh. "Ku pokrzepieniu serc" ma być.

pawelnr01

BBC Prime to kanal odpowiadajacy naszej TV Polonii lecacy via sat wiec raczej trudno go ogladac z ziemi, tlumoku..

Sportu jest calkiem duzo na publicznych BBC i ITV 1/2/3/4 (chociazby Liga Mistrzow)..

fabolous

Matołek to jesteś ty,dziwne ,że oglądałem BBC prime na zwykłej antenie. Hmm,zjawisko paranormalne normalnie .

pawelnr01

No zaiste ciekawe, bo nawet Wielkiej Brytanii do wyboru nie ma na stronie http://www.bbcprime.com/initial.aspx ... ;).

fabolous

Nie ma , bo każdy wie ,że w WB można spokojnie ten program oglądać!! A tam są pokazane kraje z POZA WB ,w których można oglądać ten program.

pawelnr01

moze to do Ciebie trafi:
BBC Prime is the BBC's general entertainment TV channel in Europe and the Middle East, first launched in January 1995. It is funded by subscription available either as part of a satellite package or as a stand-alone channel. As it may carry advertisements in some world regions, IT IS NOT available in the United Kingdom as, under the terms of the BBC's Charter, its domestic services cannot show advertising.

fabolous

Naprawdę z tymi telewizorami tak jest.Jak mój ojciec tam był to sam miał telewizor z "wystawki".Jedyne co mi w tym serialu niepasowało to to że:
1.Młody wszedł na stadion ot tak i nikt go nawet nie zatrzymał , ani się nie spytał co tam robi.
2.Co za idioci wpuścili by tych rusków do szpitala.Przecież pognali y ich od razu... .A oni latali se spokojnie po szpitalu i nikt im uwagi nie zwrócił.

użytkownik usunięty
banan684

ja się nie śmiałam z braku realizmu, tylko ze swobody i luzackiej fabuły. i tyle.
bandziory też se mogli "odwiedzić" kolegę. No kto im zabroni. Nie mają na głowie wytatuowanej branży heh. Tylu ludzie się na czarno ubiera i może sprawiać negatywne pierwsze wrażenie heheh
A ja nie wiem jak jest ze stadionami. Koleś bilet wykupił...Dzis za kaśe to można wsio;p