lol. zdajesz sobie sprawe czym jest polska w porownaniu z uk? moze smietnikiem? :D
Co mnie to obchodzi, nie mieszkam w Cebulandii juz od ładnych paru lat. Nie zamierzam wracać !
cebulandia? pierwsze slysze takie slowo ale pewnie chodzi o polske. wiec wynika z tego ze jestes smieciem, no chyba ze wg ciebie tylko wyjezdzajac do uk jest sie smieciem a do innych krajow nie..?? :D
Polska z małej litery.? Miej trochę szacunku do ojczyzny, przynajmniej to zrób.
po pierwsze to nie mow mi co mam robic i jak pisac. po drugie to na moj szacunek trzeba zasluzyc. po trzecie kraju sie nie wybiera. i po czwarte sam pokazales swoj szacunek do "ojczyzny" piszac o niej cebulandia...
psioczycie na anglie i anglikow (ze niby was nie szanuja), a nie widzicie np tego ze polak dla polaka we wlasnym kraju potrafi byc o wiele gorszy!
Teraz nowa moda po gimbusie, polak , cebulak, dzieci za dużo na kwejku siedzą. Same śmiecie wyjeżdżają do UK? bo co , bo chcą lepiej żyć? Tak wszyscy zagłosują na PO znów, osobiście też wyjeżdżam, ale nie do Anglii. Śmiejemy się z Rumunów,a le oni wyszli na ulice i domagali się nowego rządu, więc to my nie mamy jaj.
Moda, co poradzisz? Tak się dzieje ze wszystkim, kiedyś popularne było Afro, ruch hipisowski, narkotyki na każdej imprezie w latach 70/80 itp., świat się zmienia.
Co do UK to widać, że właśnie accadacca ma polaczkowaty tok myślenia, wrzucająć wszystkich ludzi, którzy tam wyjeżdżają do jednego worka. Po jego wypowiedziach łatwo się do myśleć, że jego serce pompuje typowo cebulacką krew.
Moda na pisanie polak-cebulak, gimbus to co innego niż np. ruch hipisowski, tam ludzie coś robili:D na tej stronie jest dużo idiotów, choć nie wiem czemu:)
Nie każda moda wiążę się z czymś pożytecznym, ruch hipisowski może nie był najlepszym przykładem. Chciałem tylko przedstawić schemat, ale widzę że lubisz się czepiać.
Odswieze temat, ale musze sie niestety zgodzic z tym, ze wiekszosc polakow, ktorzy wyjezdzaja za granice, szczegolnie do prac sezonowych to wiesniaki, chamy i moczymordy. Jak nie chlejesz z nimi wody po robocie to nie jestes "swoj". Swolocz i bandyci wyrabiaja nam marke za granica, bo do Anglii wyjezdzaja z Polski takze bandyci, aby uciec przed wiezieniem.
co prawda to prawda, same tempaki wyjezadzaja do uk bo wolą tam zarabiac 7 funtow za godzine na zmywaku niz w polsce 7zl. jednak dla osob wykstzalconych w polsce jest praca, dlatego mamy taka opienie a nie inna za granica, bo sami niewyksztalceni polacy wyjezdzaja ;)
Śmieszny jesteś , nie obraź się ale lekarz w Anglii zarabia 3 razy więcej, poza tym życie tam jest tańsze, w Polsce jest praca dla wykształonych ale za grosze... Więc każdy woli wyjechać by żyć godnie.