PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20315
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

TELEKAMERA MUSI BYĆ!!!

użytkownik usunięty

Bardzo was proszę głusujcie na ten serial w TELEKAMERACH
Należy się mu pierwsze miejsce najlepszy polski serial obyczajowy! ostatnich lat

ocenił(a) serial na 7

Zgodzę, się, na pewno lepszy niż te inne gówniane propozycje na Klan, Plebanie, czy pierwszą miłość.

ocenił(a) serial na 7
_Majka_

heh, klan ma średnią 2.69 :))

ocenił(a) serial na 9
_Majka_

W 100% zgadzam się z przedmówcami. Jest to nie tylko najlepszy serial w konkursie, ale także najlepszy obecnie serial obyczajowy w Polsce.

ocenił(a) serial na 7

Z Telekamerami jest tak, że wygrywają najgorsze produkcje. Ale po kolei:
"Tylko miłość" - całkiem całkiem, ale na jedno kopyto z innymi pseudoprodukcjami
"Barwy szczęścia" - największe badziewie nr 3
"Na wspólnej" - drugi "Klan"
"Teraz albo nigdy" - nie mam TVN,ale spodziewam się, że tak jak w przypadku "Tylko miłość"

Jeśli ktoś chce argumentację, to pisać.
Jeśli chodzi o "Londyńczyków" to 1. ma 13 odcinków a nie 1300; 2. ciekawa, wciągająca fabuła; 3. ciekawy temat; 4. dobre aktorstwo i dobra obsada; 5. chociażby to, że na tle innych seriali wyróżnia się znacząco

Telekamera musi być!
(choć pewnie wygrają "Barwy (nie)szczęścia(, że to w ogóle istnieje)"

użytkownik usunięty
mati_33

zgadzam się w 100% ale dodam jeszcze coś od siebie.
często wygrywają najgorsze z najgorszych produkcji ale nie zawsze.
"barwy szczęścia" to jest dno!
"Na wspólnej" tasiemiec jak jego brazylyjscy i wenezuelscy konkurenci.
"Teraz albo Nigdy" Największa porażka w histori telewizji tvn.
o innych tasiemcach niewspomne bo asz wyć się chcę.

ale "londyńczycy" to bardzo orginalny i piękny serial. dobrze zrobiony w każym detalu.
to jeden z najlepszych seriali w całej ponad 50 letniej histori polskiej telewizji.

ocenił(a) serial na 7

Po obejrzeniu na Youtube odcinka nr 11 muszę stwierdzić, że jest... świetnie! Ciekawa, zaskakująca fabuła (mimo, że "wszystko już było"), dynamicznie, z humorem, z leciutkim napięciem, aktorstwo j.w., no i smaczek - scenografia z "Upiora w Operze" (marginesem mówiąc, byłem w Romie na spektaklu i od razu mi się przypomniało :) Jak już jesteśmy przy Romie, to odkąd zobaczyłem ją w "Pitbullu", wierzę, że jest aktorką kilka poziomów lepszą od np. wychwalanej Grabowskiej.

Monotonny będę, ale Telekamera musi być!!!

użytkownik usunięty

Ja też na nich głosowałam przez internet, a niech mają:D
Bo reszta to porażka;)

Serial nie jest może genialny, ale co najmniej dobry i jest to krok do przodu jeśli chodzi o produkcję seriali w naszym kraju. A te całe telekamery to jakieś tandetne, komercyjne szoł wg mnie.