PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20315
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

Jak powyżej. Po kilku odcinkach można chyba już wyrobic sobie jakieś zdanie o każdym z bohaterów. Moją ulubiona postacią jest obecnia Asia. Na początku sobie nie radzi, ale budzi durzą sympatię ;) A kogo Wy najbarziej polubiliście?

ocenił(a) serial na 10
Bells93

W I serii - Asia
W II serii - Andrzej , Mariolka , James , George , Maria

Asi w II serii nie lubię ( serialowej , jako aktorkę oczywiście ) , bo się zwyczajnie " Wycwaniła " .

ocenił(a) serial na 8
Kolorova

I seria - Wojtek
II seria - Wojtek i Kasia

ocenił(a) serial na 9
Bells93

I seria - Wiesiu,Andrzej

II seria - Wiesiu,Andrzej,Darek,Mariola,Asia

Bells93

Natalia w roli Asi jest tak sztuczna i nienaturalna od samego początku, że aż się jej nie da oglądać.

W 1 serii lubiłam Andrzeja, ale w drugiej już mnie rozczarował. Poza tym Darek i Ewa.
W 2 serii doceniłam Pawła za zmianę, Darek z Ewą bez zmian na wysokim poziomie. Szkoda, że ograniczyli rolę Więckiewicza..

ocenił(a) serial na 8
so_impatient

W 1 Wojtek i Wiesiu
W 2 Wojtek,Wiesiu, Darek i Marian :)

Kobiety ładne, ale charakterologicznie mi nie podpasowały ,no moze na siłę Mariolka :)
Za to Wiesiu wymiata typowy polak,całe zycie zap----- i g z tego ma.Genialnie zagrana postać.

ocenił(a) serial na 10
Bells93

Mój ulubiony bohater
I seria – Paweł
II seria – Paweł i Maria
Moim zdaniem serial Londyńczycy jest najlepszym polskim serialem ostatnich lat w Polsce. Mój ulubiony wątek to właśnie losy Pawła, który pragnie mieć finansowe City u swych stóp. Moim zdaniem serial bardzo dobrze odwzorowuje świat londyńskiej finansjery.

richierich2

znakomicie odwzorowuje. zwłaszcza motyw w którym dwójka polskich brokerów przed trzydziestką zatrzymuje atak na polską giełdę papierów wartościowych przy uzyciu szejka z kuwejtu i melodii z żądła .