PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=487726}

Londyńczycy

2008 - 2009
6,5 20 tys. ocen
6,5 10 1 20334
6,2 9 krytyków
Londyńczycy
powrót do forum serialu Londyńczycy

To tyle na ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ocenił(a) serial na 9
funcronomicon

Gówno Wiesz W Nogach Spisz a Sie Udzielasz! Puknij Sie W Głowe ..I Przeżuć Na Barwy Szczęścia !

ocenił(a) serial na 3
funcronomicon

Zgadzam się. Tak beznadziejnego, beznamiętnego serialu to jeszcze nie widziałam. Masakra jakaś.

ocenił(a) serial na 9
as_ptas

Jak Ma Sie 4 Latka,Kręcone Włoski,I Piasek W Skarpetkach, A Całe Dnie Spędza Sie Opalając Przy Słoneczku Od Gadu Gadu.... Opinia Nie Dziwi Zaaal

ocenił(a) serial na 1
BNA

Skąd w tobie taka złość? To wszystko dla tego że komuś nie podoba się twój ulubiony serial?

ocenił(a) serial na 10
funcronomicon

sam/sama jesteś wiejskim nieudanym badziewiem.

użytkownik usunięty
MalvOO

Moim zdaniem serial calkiem fajny, zawsze z niecierpliwoscia czekalam na nastepny odcinek bo akcja szybka, zwarta. Co prawda bylo sporo niedociagniec, zauwazylam to bo przez 3 lata bylam w Londynie i dalo sie wychwycic.
Mam nadzieje, ze bedzie duzo wiecej odcinkow.. chociaz ze 100 :D Dla mnie to lepsze niz te wszystkie miłosne seriale, ktore mi bokiem telewizora wychodzą..

Najbardziej to sie zdziwilam jak byl videoczat z Rafałem Maćkowiakiem, bo jak wiecie gral on biznesmena.. a gdy odpalili videoczata to mial na sobie czapke i ogolnie jakies luzne rzeczy :) w sumie pamietam, ze jedna dziewczyna sie zapytala czy to jego styl na codzien, bo tez nie wierzyla :) hehehe

Jak dla mnie Rybicka grała srednio, ale Roma Gąsiorowska - super! Sadowski jest super.. ogolnie wszyscy swietnie grali :)

Ah brakuje mi tego serialu i tego zycia.

"Ah brakuje mi tego serialu i tego zycia."

mi tez... :(

ocenił(a) serial na 1
funcronomicon

ale ten serial głupi,po 2-3 odcinkach żeby nie było że pisze nie oglądając serialu,normalnie porażka gorsze są tylko barwy szczęścia,m jak miłość i moda na sukces.

funcronomicon

a ja sie zgadzam, ze to wiejskie badziewie z londynem w tle

tylko, ze to Polacy w UK robia te wies i to jest tego przyczyna

ocenił(a) serial na 8
ZACHARECZKU

Nie moge patrzec na takie opinie jak ta powyzsza. Mieszkam w Anglii juz prawie cztery lata. I to ze Polacy robia wies w UK to moze czesciowo prawda, ale trzeba tez wziac pod uwage jak Polacy sa tutaj traktowani. I to wcale nie jest ich wina.

Kto tutaj nie przyjedzie i nie doswiadczy tego na wlasnej skorze nigdy sie nie dowie jak tutaj jest naprawde. Losy Londynczykow wcale nie sa przesadzone bo naprawde rozne rzeczy sie tutaj ludziom przytrafiaja. Jedni maja szczescie, drudzy nie.

Naprawde nie lubie sluchac/czytac wypowiedzi ludzi ktorzy znaja losy Polakow w UK tylko ze sluchu. Bo tak naprawde nie wiedza jak tutaj jest a sie wypowiadaja na ten temat. Nie zawsze maja racje. A czasami winia tych niewinnych Polakow ktorzy moze nie mieli wyjscia i musieli wyjachac do UK za chlebem.

Po przeczytani takich komentarzy jak ten powyzszy robi mi sie przykro. Czuje sie po jakiejs czesci winna za ta "wies". Wcale nie jest tutaj latwo i bardzo teskni sie za krajem ojczystym.

ocenił(a) serial na 2
funcronomicon

Cienizna straszna że aż bolą zęby.
Gra aktorów w przeważającej większości mizerna a jak zaczną gadac po angielsku to aż uszy więdną.
Sam podchodzę samokrytycznie do siebie i do naszego narodu ale bez przesady MY nie jesteśmy tacy źli jakich nas prezentują "twórcy" tego serialu. Ale to chyba tylko w Polsce takie coś możliwe jest że sami siebie po jajach kopiemy a potem lament w mediach jak to nas obcy źle widzą.
Jeszcze nie dotrwałem do końca sezonu. Idzie ciężko czasem muszę sobie zrobić przerwę na pełnometrażowy film w połowie odcinka żeby go zmęczyć do końca i już mam nadzieję że drugiego sezonu nie będzie.