na drógą serie będziemy bardzo długo czekać.
ten serial jest wybitny jeden z najlepszych seriali w całej 50 letniej histori polskiej telewizji.
z pewnością zasługuję na telekamerę i inne nagrody bo na nie zasłużył.
wszystko to co najlepsze ma ten serial tylko szkoda że tak długo będziemy musieli czekać na 2 serię.
Dokładnie miałam napisać to samo co tytule twojego tematu.
Z drugiej strony kilka, kilkanaście odcinków więcej i być może zrobiłby się z tego "Klan w Londynie".
Niemniej z niecierpliwością czekam na 2 sezon. :)
tak to był jeden z najlepszych seriali polskich ostatnich lat. szkoda, ze tylko 13 odcinków nakręcili, ale to pewnie tak zachowaczo. licze na 2 sezon
SPOILER!!! JEŚLI JESZCZE NIE OGLĄDAŁEŚ, A CHCESZ OGLĄDAĆ, NIE CZYTAJ DALEJ!!!
@@@
Przejechał ją autobus i trafiła do szpitala. Jedną z ostatnich scen była wizyta Marcina i Stasia w szpitalu u niej. Szykuje się, że znowu będą razem :)
@@@
Jeśli zgodzi się, żeby do niego wróciła, to będzie frajeram. Możliwe, że tak i zrobi nam się typowy serialik. Ten odchodzi, później wraca itd.
UWAGA SPOLIER <JEŚLI NIE CHCESZ WIEDZIEĆ, NIE CZYTAJ>
Przeczytałam w Internecie, że w drugiej serii Ewa wróci do Polski,
jednak jej małżeństwo się rozpadnie i wyjedzie ze Stasiem do Londynu.
Marcin zwiąże się z Justyną (ta blondyna, która mieszkała z nim w Londynie, gdy
Marcin wyprowadził się od Ewy). Przypuszczam, że Ewa nie zobaczy już więcej Zayeda,
będzie grać rolę samotnej matki w Londynie. Jest też opcja, że jednak będzie z Zayedem
i zagra rolę Polki, która urodzi dziecko z mieszanego rasowo małżeństwa.
Z jednej strony chcę żeby jej się oberwało (tylko jej w Londynie dobrze się wiedzie), ale
ten drugi wątek też zapowiada się ciekawie.
I JESZCZE JEDNO: www.the-londoners.blog.onet.pl przeczytajcie to
UWAGA SPOLIER <JEŚLI NIE CHCESZ WIEDZIEĆ, NIE CZYTAJ>
Przeczytałam w Internecie, że w drugiej serii Ewa wróci do Polski,
jednak jej małżeństwo się rozpadnie i wyjedzie ze Stasiem do Londynu.
Marcin zwiąże się z Justyną (ta blondyna, która mieszkała z nim w Londynie, gdy
Marcin wyprowadził się od Ewy). Przypuszczam, że Ewa nie zobaczy już więcej Zayeda,
będzie grać rolę samotnej matki w Londynie. Jest też opcja, że jednak będzie z Zayedem
i zagra rolę Polki, która urodzi dziecko z mieszanego rasowo małżeństwa.
Z jednej strony chcę żeby jej się oberwało (tylko jej w Londynie dobrze się wiedzie), ale
ten drugi wątek też zapowiada się ciekawie.
I JESZCZE JEDNO: www.the-londoners.blog.onet.pl przeczytajcie to
ja też :) a ktoś wie kiedy będzie emitowana 2 seria?i czy już zaczęli kręcić?
żałosne:) wybitny serial:)))))))) żąluje tylko ze rafal mackowiak i robert więckiewicz zagrali w tym gniocie:)))
Serial bardzo fajny, co prawda bylo pare wpadek, ale to wiedza tylko Ci co tam byli.
Ciekawa jestem drugiej serii. Mnie sie nie podobala gra serialowej Aski Budzisz (czy jak jej tam). Jakos tak kwadratowo grała ;)
Lubie Bosaka, ale szkoda ze mial w sumie taki nieciekawy watek, malo jego postaci bylo widac.. moze w drugiej czesci sie to zmieni.
Aska i Żurek ponoc są parą, tak to wygladalo pod koniec sezonu 1.. Ewa miala wypadek, powinna sie pogodzic z mezem (lubie tego aktora!).. no i Mackowiak fajnie gral, choc czasami mnie irytował.
Geeralnie fajnie bylo sobie przypomniec Londyn ogladajac ten serial :)