PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570077}

Luck

2011 - 2012
6,6 1,6 tys. ocen
6,6 10 1 1644
6,0 2 krytyków
Luck
powrót do forum serialu Luck

http://www.youtube.com/watch?v=p8yOQJ288GQ&feature=player_embedded
Już nie mogę się doczekac, zapowiada się epicki serial:)
Niesamowita obsada, świetna tematyka, już widzę te piękne ujęcia kamery podczas wyścigów.

Mr_Pink____

Zapowiada sie na najlepsza premiere tego roku. nie moge sie doczekac
wiadomo kiedy mniej wiecej start?

danteusz

Nie ma jeszcze informacji o tym kiedy start. Osobiście sądzę, że będzie on na przełomie 2011/2012, czyli zaraz po zakończeniu 2 sezonu Zakazanego Imperium. Oba te seriale, nie powinny występowac w tym samym czasie, ponieważ odbierałyby sobie widzów nawzajem (podobna tematyka gangsterska). Ale to tylko moje dywagacje:)
Ogólnie, nie ma to jak seriale HBO:)

Mr_Pink____

wiadomo ;)
z ciekawosci zapyta, ogladasz treme davida simona?

danteusz

Treme podobnie jak The Wire nie widziałem jeszcze. Przymierzam się do tego drugiego, ale żal mi go oglądac, bo podobno to najlepszy serial jaki powstał. Całą resztę seriali HBO już widziałem. Obecnie delektuję się Grą o tron, zwłaszcza, że saga Martina należy do moich ulubionych:)
Jak oceniasz Treme?

Mr_Pink____

Bardzo wysoko, serial sklada sie glownie z dialogow i muzyki(akcji praktycznie w ogole nie ma) ale zamiata wiekszosc obecnie emitowanych. Ciezko mi to dokladnie sprecyzowac ale posiada w sobie taka ,,magie,, ze odcinkow nie oglada sie a chłonie. Masa swietnie napisanych i zagranych bohaterow.
A game of thrones rowniez ogladam, zacny serial. Ten rok zapowiada sie wyjatkowo dobrze dla serialomaniakow