O Iron Fiście w tym roku już chyba nawet parę tygodni temu ComicBoookMovie pisał podobnie, że w tym roku.
Jak Iron Fist? Do Iron Fista później się zabrali podczas gdy do Daredevila ruszyły zdjęcia jeszcze w listopadzie 2017 roku. Zazwyczaj około rok wcześniej zaczynają. Teraz już pewnie na etapie post produkcji. Z kolei 2 sezon Jessici Jones miał zdjęcia od kwietnia 2017. Z kolei Luke Cage w czerwcu 2017.
Chyba, że czekają nas premiery co 3 miesiące, czyli:
- Jessica (marzec)
-Luke (czerwiec)
-DD, Iron First (wrzesień-grudzień)
Portal Den of Geek podaje, że zdjęcia do IF2 zakończyły się w maju, więc bardzo możliwe, że dostaniemy w tym roku i Iron Fista i Daredevila. Zresztą Iron Fist będzie mieć panel na tegorocznym SDCC, więc na pewno pokażą już zwiastun i może to oznaczać premierę w tym roku.
oba maja wyjsc w tym roku oficjalnie dat jeszcze nie podali. Maja prezentacje na sdcc prawdopodobnie wtedy dostaniesz oficjalne potwierdzenie co i kiedy
.
Iron Fist 2 sezon 7 września 2018. Jest tak jak podejrzewałem. W grudniu albo pod koniec listopada pewnie będzie 3 sezon Daredevila.
wiem wiem po comic conie juz wszystko wiadomo ale info dla potomnych się przyda ; )