PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704472}

Luke Cage

2016 - 2018
6,7 24 tys. ocen
6,7 10 1 24147
5,7 18 krytyków
Luke Cage
powrót do forum serialu Luke Cage

nigdy nie pisze komentarzy, ale tym razem musze. Zadzwiaja mnie juz te seriale, koniecznie musza wcisnac nawet juz do pierwszego odcinka na zachete nagie kobiety, kluby gogo, rury no masakra. Czy nie mozna juz rozrywac sie bez takich okazow? Za to maja u mnie minus nie polecam, sa lepsze seriale bez wciskania golych bab. I to jeszcze marvel produkuje, szkoda....
NIE POLECAM chyba ze ktos lubi popatrzec na plec piekna w calej okazalosci

klasicksmm

Zgodzę się z Tobą w 100%. Mnie jako facetowi takie sceny nie przeszkadzają, ale mojej dziewczynie bardzo i film/serial już jest dla niej spalony. To samo było z serialem o Pablo Escobar. Pierwszy odcinek zajebisty!! Zacieraliśmy ręce na drugi, w którym jak się przekonaliśmy pół odcinka się rypali. Jak pisałem, mi to tam nie przeszkadza, ale z dziewczyną już tego nie pooglądam. Dzięki za post, zaoszczędze czasu i transferu na pierwszy (i ostatni) odcinek.

ocenił(a) serial na 5
szymonik44

Ja mam takie strzalki na pilocie《..》mozna uzywac do woli az tak szybko sie nie zuzywaja☺

szymonik44

Nagość czy seks jest czymś normalnym w życiu dorosłego człowieka. Seriale chcąc być realistyczne i bardziej "ludzkie" muszą podejmować tą tematykę. Skoro film/serial jest dla dorosłych to nic dziwnego, że pojawia się w nim nagość. Serial jest o gangsterach z Harlemu. To co mieli pokazać jak siedzą nad Piccolo i jedzą ciasteczka? No ludzie...

I wytłumacz mi dlaczego mało kto narzeka na brutalność. Sceny w stylu niemal gotowania Luke'a żywcem, postrzelenia i tak dalej są ok. No ale kawałek cycka to zło. Ogarnijcie się.

użytkownik usunięty
klasicksmm

Portretowali Harlem. Tam faceci nie chodzą wieczorami do biblioteki z termosem :-)

klasicksmm

Dajcie spokój... Nie przeszkadza wam brutalność, ale kawałek nagiego ciała już tak? I za cycki, które pojawiły się raz czy dwa już skreślasz serial? To nie jest zbyt mądre.

Skoro przedstawiono nam gangsterów to czego oczekiwałeś? Że wieczorami będą grali w monopoly?

ocenił(a) serial na 8
_Zero_

... ale w tym serialu nie ma nagości...