PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704472}

Luke Cage

2016 - 2018
6,7 24 tys. ocen
6,7 10 1 24160
5,7 18 krytyków
Luke Cage
powrót do forum serialu Luke Cage

Główny bohater jest nudny, snuje się jak kloc po dzielnicy i często zachowuje się mocno nielogicznie. Antybohaterowie miałcy i nawet Cottonmouth po kilku odcinkach już się nudzi. Większe akcje i zachowanie każdego z bohaterów bywa mocno nielogiczne.

Nie oglądałem innych seriali Marvela, ale ten uważam za przereklamowany.

Na plus muzyka, choć też nie zawsze bo pomimo świetnych muzycznych cameo jak np Jidenna z long live the chief, mamy często tło jak z kina Blaxploitation, które czasem to po prostu śmieszy.

Fajnie zrealizowany, ma fajne momenty ale całościowo mocno średni serial.

Słuszne spostrzeżenia. Ja obejrzałem z 5-6 odcinków i nie mam ochoty oglądac dalej.. wieje nudą na kilometr...

Luke Cage bardzo drewniany, Cotton Mouth odrobinę lepiej gra..

Zdecydowanie nie umywa się nawet do Jessici Jones, już nie wspominając nawet o genialnym Daredevilu.

Także polecam Tobie obejrzec te 2 pozostałę seriale, nie powinieneś się zawieźc ;)

użytkownik usunięty
Konrad_Januszewski

taki mam plan :)

Cage'a dojadę do końca sezonu i jak nie wgniecie mnie finał w fotel, to drugi sezon odpuszcze.

Zaraz... chcesz sobie odpuścić drugi sezon Cage'a? No będziesz musiał, bo go nie ma...

użytkownik usunięty
_Zero_

piszesz żeby pisać?

Dzisiaj nie ma, jutro będzie. Netflix zainwestował w markę, serial się podobno dobrze sprzedał i już pojawiają się pierwsze nieoficjalne pogłoski, że Luke Cage wróci. Może nie prędko ale wróci.