PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=855446}

Lupin

2021 -
7,2 66 tys. ocen
7,2 10 1 66138
6,1 17 krytyków
Lupin
powrót do forum serialu Lupin

Ja wiem że przy całym tym serialu trzeba wysoko niewiarę zawiesić i jest dużo akcji grubymi nićmi szytych ale przymykałem na to oko bo fajnie się bawiłem. Lecz końcówka to lekka Przesada. No Chyba że znajdzie się ktoś kto to wytłumaczy. Aresztują tego cyngla przy pociągu. Samo zabranie go na policję to że musiał udowodnić że nie on jest tu winny i tak dalej to jest dzień co najmniej a w najlepszym naciąganym wypadku kilka godzin. Po czym on zjawia się po chwili na tej imprezce Lupinów i uprowadza młodego - Jak ?? To jest wręcz nie logiczne...

mordarg

Na imprezce lupinow w ostatniej scenie jest ten policjant, a nie ten zły gość w szarym płaszczu :)

ocenił(a) serial na 7
Soolek

ale chłopaka porywa czarny

mordarg

Przecież nie wiadomo kto go porwał? O ile w ogóle został porwany, a jeszcze się może okazać że poszedł się popristu przejść. Zobaczymy ale fakt dosyć sporo niedociągnięć ma serial

ocenił(a) serial na 7
Soolek

Nieee. Było pokazane że ten kolo czarny z pociągu go porywa. Aż wezmę i zobaczę jeszcze raz czy się nie mylę. Ale jestem prawie pewien że była taka scena.

mordarg

Ok daj znać jak było bo aż sam zgłupiałem

ocenił(a) serial na 8
mordarg

Choćby na tej samej zasadzie, kiedy podmieniono na wizji taśmę z nagraniem. Widać już po komisarzu, że policja też jest skorumpowana, więc wystarczył telefon.
Ja nie widzę w tym filmie niedociągnięć i polecam obejrzeć jeszcze raz albo nawet dwa :)