Serialu jeszcze nie oglądałem, ale myślę oblukam na komentarze. Oczywiście jest to czego się spodziewałem, czyli światli ludzie, wielce tolerancyjni bronią wolności wyboru bo przecież każdy może zagrać kogo chce. Ale wiem, że zacząłby się krzyk i lament jeśli zaraz ktoś nakręciłby własną wersję historii Hitlera, którego zagrałby żyd. A może biały M. L. King, Mandela, może jakiś sportowy film z białym Jordanem, coś politycznego z facetem jako M. Thatcher, albo coś dla silnych kobiet z główną rolą męską zamiast Virginii Woolf. Ktoś napisał w komentarzach, że czarny Piłsudski :) Nie no niema sprawy. :))) Myślę, że chętnie zobaczę wtedy i film i komentarze tych tolerancyjnych ludzi gardzących dyskryminacją :)))))
Ludzie czy wyście powariowali wszyscy? Mamy wolność, każdy to szanuje, każdy wolności i tolerancji chce, ale też każdy chce szacunku, więc zostawmy pewne rzeczy takimi jakie były. To smutne, ale świat zmierza do upadku.... nieuchronnie. Normalnie to już było :)
I jeszcze coś od siebie dorzucę. Moim zdaniem kraje "zachodu" są już rozwinięte, tolerancyjne, wolne i niech tak zostanie i nie idzie to dalej, bo to już wariactwo. Najlepiej niech wszyscy którzy dalej o to walczą (mimo że jest normalnie) przeniosą się tam gdzie jeszcze wolność nie istnieje, wtedy ich walka będzie miała sens. Nie mówcie, że nie słyszeliście o Korei Północnej, Arabii Saudyjskiej, Kolumbii itp. Tam proszę się udać i głosić swoje hasła. Tutaj jest dobrze i nic nie trzeba zmieniać :)
Nie oglądałeś serialu i piszesz że czarny nie może zagrać Lupina i ... nie gra go więc w czym problem?? może najpierw obejrzyj lub chociaż przeczytaj fabułę a potem pisz komentarz bo tym to raczej plusów nie nabijesz ;)