Nareszcie wiadomo jaki koniec będzie, kto nie chce wiedzieć niech tu nie wchodzi.Już ktoś o tym mówił ale szkoda, że rosario popełni samobójstwo mogła się zmienić.Caramelo trafi do więzienia i zgłupieje,lorena będzie miała wypadek i zmasakruje jej twarz, renata dostanie kulką w brzuch i umrze.A lucrecia i julian będą mieli cesara i żyć długo i szczęśliwie.
hej.mam pytanie co za samochód ma Lucrecia tzn.czym ona jeździ wiem że jest to BMW ale jaki model.proszę o pomoc...z góry dzieki i pozdrawiam fanów "Me pecado"
Bardzo dobrze, że niektórzy zostaną ukarani. Najwięcej należy się Carmelo i tej Lorenie, bo ona jest taaka paskudna. ;P
Zmieni się. Już po śmierci Paulino, traktowała Lucrecie inaczej. Utopi się, bo rana po stracie synka jest zbyt bolesna, a gdy Lucrecia przynosi jej wnuka i mówi, że ma na imię Cesar, to już dla niej za dużo. A szkoda, to moja ulubiona postać, zaraz po Maite Perroni.
Cześć. mam pytanie .. bo oglądałam ostatni raz jak Lucrecia mówiła ze jest w ciąży. i zastanawiam mnie to czyje to dziecko ? bo byl moment ze ten brzydal ja wykorzystał wiec jest jego czy jednak Juliána ?
Ja powiedziałbym, że Juliana, bo w dzisiejszym odcinku powiedział, że synek jest bardzo do niego podobny, a ja mu wierzę :D
ashley2
Lucrecia swój pierwszy raz przeżyła z Julianem , gdy on wrócił po 3 latach nieobecności . To było wtedy gdy Carmelo go postrzelił i byli w tej grocie ^^. Carmelo ją zgwałcił później ...