PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Moją ulubioną postacią jest Fidel Cruz. Ciekawy jest jego specyficzny styl ubierania (nietypowy jak na ludzi z tamtych okolic, choć trochę podobnie ubierał się Gabino Roura). Fidel wyróżnia się również angielskimi powiedzonkami, jak np. "OK, little boss", "Don't worry, be happy" czy też zdarzyło mu się kilka razy powiedzieć coś w rodzaju "Riki tizi" (nie umiem tego rozszyfrować). Jak ktoś wie coś na temat tych powiedzonek, to proszę napisać.

A jaka jest Wasza opinia na temat Fidela? Proszę tylko nie spoilerować i nie podawać nic powyżej aktualnie nadawanych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
underground73

ja osobiście nie lubię go.

maitee

akogo lubiisz

underground73

What's up little boss :D "Riki tizi" hmmmm może chodziło o "take it easy" ciężko zrozumieć ten jego dialekt :)

ocenił(a) serial na 9
CobyDick

jo te jego powiedzenia mnie rozbrajają. a do tego lektor "tłumaczy" je po angielsku. :D w ostatnich odcinkach miał "piekne" okulary. A poza tymn, gdyby nie był taki hytry na pieniadze, to moze bylby z niego czlowiek.

underground73

a ja bardzo lubie Blanquite ;)

ocenił(a) serial na 10
underground73

Ja to lubię Teresite

ocenił(a) serial na 10
Mayte

ja Lukresje

underground73

Ja uwielbiam Lucrecię, Blanquitę, Delfinę, Juliana, Manuela i Rodolfo. Szkoda, że Paulino nie żyje...:( A co do Fidela, to jest on postacią bardzo charakterystyczną dla tego serialu. Lubię jego opanowanie i to, że pomimo iż był mordercą, to nie był wulgarny i zależało mu na Manuelu. Fajnie brzmiały też jego powiedzonka, np. "Take it easy" lub " Little Boss" (Carmelo) i "Big Boss" (Gabino):)