PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Wypowiedzcie się, napiszcie co wam się podobało a co nie :)

Salvia

serial zaczął się dopiero ale zapowiada się fajnie.Żal mi było Lucresi ze mama tak ją traktóje

ocenił(a) serial na 10
lara_croft12342

a wiec pierwsze odcinki jak zwykle rozwiniecie i poznanie aktorow.. ja nie moge doczekac sie kiedy juz JUlian i Lucrecia beda dorosli;p i ta chemia miedzy nimi ahhhh;****

Zbuntowana192

Wrażenia moje.

MINUSY :
Muza do dupy. Nie ma ani piosenek, ani tematów !!!!
Akcja dopiero się zawiązuje, więc ciężko ocenić.

PLUSY :
Nie ma Perroni, która popsuła całe CCEA.

casic

Po zapoznaniu się z treścią, stwierdzam, że tematyka jest banalna i sztampowa.
Uwielbiam telenowele Carli Estrady, bo nie mają więcej niż 100 odcinków i fabuła jest bardzo ciekawa. Tutaj widzę, że treść leży.
Konająca Inez i mężuś, który ją truje i to, że nie ma lekarza jest wyciągnięte z pewnej ciemnej części ciała.
Drugie to mleczna matka? Boże kochany, jak baba nie chciała karmić córki to daje się mleko dla niemowląt. Po trzecie wszystkie żony tych kolesi są wypacykowane jak prostytutki. Zalatuje taką powieścią XIX wieczną..wszyscy źli a oni biedacy, kochają się ale im grzech przeszkadza.

ocenił(a) serial na 8
Sabcia

Spokojnie... Akacja się dopiero rozwinie... Oglądałam fragmenty "Mi pecado" po hiszpańsku i muszę przyznać że jestem mile zaskoczona... Ja też jestem fanką telci Carli Estrady... Mam nadzieję że "Mój grzech" będzie tak dobry jak "Zaklęta miłość"...

ocenił(a) serial na 10
Lola140392

Jedyny minus:
Lektor do dupy (tu chodzi o głos lektora)
A reszta to plusy ;)