Czy ktos może wie jak się skończy Mi pecado? Co stanie się z Rosario? a Paulino?
Simon spowodowal pożar w którym zginął Paulino będzie to ok.108 odcinka, a Rosario postanawia dołączyć do Cesarina i sie zanurza w wodzie,aż ślad po niej ginie to będzie w ostatnim odcinku.
w którym to nie wiem, ale fakt carmelo go zabije
renata zginie podczas szarpaniny carmela i juliana
carmelo trafi do więzienia
rosario popełni samobójstwo w rzece
paulino zginie w porzaże
justina zostanie sama opuszczona przez faceta, którego chciała mieć
rodolfo znajdzie sobie nową kobietę ines
manuel zostaniefacetem teresy
josue dzieki rehabilitacji bedzie chodził o kuli i bedzie z balanca
lucresja urodzi syna (będzie miała wątpliwości czy to dziecko juliana czy carmela) i wydzie za juliana, dziecko będzie nazywać się cesar
lucresja dowie się ze jest owocem gwałtu rosario
lu dowie sie tez ze justina miała romans z paulino a owocem jest jusue.
no to tak w skrócie
Akurat Lucrecia nie będzie wiedziała czyje to dziecko. Z Julianem będą chcieli zrobić testy DNA, ale kiedy dziecko się urodzi to Julian z tego zrezygnuje, dla niego i tak jest jego dzieckiem.
w sumie to muszę coś sprostować, oglądałam wczoraj odc po hiszpańsku z których wynika ze josue bedzie księdzem, ale nie wiem czy zrezygnuje dla blanci czy nie
ale że jak Lucresja jest owocem gwałtu ? to Paulino zgwałcił Rosario? czy kto jest wtedy jej ojcem ? :O
coś tam było, że carmelo ją zgwałcił chyba jeszcze jak byli małżeństwem (fikcyjnym)i ona chyba wcześniej kochała się z julianem i potem miała wątpliwości co do ojcostwa
Pisałam wcześniej. Nie dowiedzą się czyje to dziecko, Julian zrezygnuje z badań DNA, bo uzna, że to i tak jego dziecko.
w ktorym odcinku Carmelo zgwalci Lucrecie? i w ktorym odcinku mina 3 lata? i bedzie pierwsze spotkanie Juliana i Lucreci?;]
Pierwsze spotkanie Juliana i Lukrecji po 3 latach będzie w 68 odcinku:) a kiedy Carmelo ja zgwałci to nie pamiętam.
a gdzie oprocz you tube moge znalezc odcinki do obejrzenia bo na yt mam tylko 24 a reszty nie ma..;<
Co do Teresy i Manuela to coś koło 70 któregoś odcinka Teresa przyzna się, że kocha Manuela tak samo jak Blanca.
Dopiero w końcowych odcinkach Teresa i Manuel będą razem ;]
a Czy Justina jest matką Renaty?? Bo widziałam ten fragment jak Renata umiera na rękach Lucrecii i Justina mówiła do Renaty:"Maleńka...????????