PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Co najmniej tak samo kretyńskie jak Nie igraj z aniołem albo nawet jeszcze gorsze... Jakiś hacjendy, konflikty wielkich rodzin i inne bzdety - to się nadaje na jakiś kabarecik !
Pierwsza miłość rządzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

emila_smialek

W Meksyku ta telenowela zdobyła tytuł Najlepszej Telenoweli 2009 roku :)
Pierwsza Miłość to jest dopiero badziew :)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Oglądałaś, że z góry oceniasz?
Nie, a wiec zachowaj swoje zdanie dla siebie, bo nie jest tutaj nikomu potrzebne.

ocenił(a) serial na 10
Portirroni_xD

o boże ! ile masz dziecko lat , że tylko obrażasz ?
ja nie poniżę się do twojego poziomu .
może zazdrościsz Maite , że odniosła taki sukces ?
moim zdaniem MÓJ GRZECH zasługuje na dobrą opinię ;)

lepiej zobacz na swoją pierwszą miłość , w której nic nigdy nie jest pewne
i nie ma zakończenia ! aż nudno oglądać 1000 odc ! eeeh . żadna z bohaterek
tam nie ustatkuje się z jednym mężczyzną , tylko zmieniają ich jak
rękawiczki ( np Kinga ) oglądałam i już nie zamierzam .

Lucrecia

Ciekawe czy lepsza od Sortilegio ,które mi się bardzo podobało :)

CobyDick

tak racja , pierwsza milosc to dopiero badziew, ogolnie polskie telenowele są do dupy.
Oczywiscie są wyjątki.

Bregota_2

Nie ma w ogóle co porównywać.W polskich telach najbardziej przeszkadza mi to,że większość akcji dzieje się w zamkniętych "sterylnych" pomieszczeniach.Nie ma w tym żadnego klimatu...ale może tak ma być,bo taka jest polska rzeczywistość.Więc ja wolę oglądać coś innego,coś czego nie widzę na co dzień.Wymieniłem tu jedną z różnic,a można by takich znaleźć wiele :)

CobyDick

serial jest lepszy niż Pierwsza miłość.Nie lubie za bardzo Pierwszej miłości.W skali daje jej 5/10 ,a Mi pecado 8/10 na razie

ocenił(a) serial na 8
lara_croft12342

"Mój Grzech" naprawdę ogłoszono najlepszą telenowelą 2009 roku... I wiesz co drogie dziecko? Ostatnio przeczytałam sobie w pewnej gazetce o twojej cudownej "Pierwszej miłości"... Był tam ranking najgorszych polskich seriali ostatnich lat. I były tam m.in. "Plebania", "Agentki" i twoja ukochana "Pierwsza miłość"... I wszystkich dziwi że to badziewie nadal gości w ramówce Polsatu... Mnie też to dziwi szczerze powiedziawszy... Polskie seriale to dno... Jedyny polski serial jaki zdarza mi się oglądać to "M jak miłość". U mnie w domu się to ogląda więc ja też tak przy okazji oglądam...