Kiedy Rosario dowie się o gwałcie Lukresji i jak zareaguje??
Jak oglądałem w orginale to scena w której Lucrecia wyznała matce że Carmelo ją zgwałcił, a raczej zrobiła to Delfina bo Lucrecia była zapłakana i niechciała powiedzieć nic Rosario, było pod koniec 99 odcinka.
Rosario zareaguja inaczej niż sie pewnie spodziewasz, będzie oczywiscie za Lukrecia, stanie za nia plecami, powie jej ze żaden męzczyzna niema prawa być z kobietą jeśli ona tego niechce. Lucrecia też bd zaskoczona, powie jej ze nigdy nigdy nieprzypuszczała że jej to powie. Rosario dostała szału, gdzyż potem pójdzie do pokoju i bd ogladac fotki i czytać swój pamiętnik, wspominając jak to ją zgwałcili.. wejdzie Delfina i to odkryje, ale niepowie nic Lucreci. Dowie sie dopiero w 109 odcinki, czyli przedostatnim, że Rosario jest nietylko jej matką, ale także siostrą (bo Rosario zgwałcił jej włacny ojciec). Paulino (niewiem czy to juz było) niedowie sie kim naprawde był ojciec Lucreci, Rosario wykrzyczy mu w twarz ze Lucrecia nie jest jego córką, ale on w to bd wątpił. Potem niezdązy już sie o tym dowiedzieć, bo w 96 odcinku jak Paulino bd w magazynie gdzie przechowuja jabłka, zbir którego wysłał Carmelo zeby podpalił ten magazyn wda sie z Paulinem w bujke, i straci przytomność a gdy ją odzyska bd juz duży ogień, i Modesto z wszystkimi pracownikiami niedadzą rady go uratować.
Troche sie rozpisałem, ale mam nadzieje ze pomogłem.
Saludos.
ja juz czaje. Rosario zgwałcił ojciec czyli własnemu ojcu urodziła dziecko. Czyli urodziła własną siostre. Po je ba ne :D