Blancite, bo tak lub Lucrecie bo ma sceny pocałunku z Eugenio Sillerem (Julian) ;)
Lucrecje, bądź Rosario. Dlaczego?
Lucrecia to wspaniała postać, szlachetna, dobra, uczciwa, itp. Wspaniała historia miłosna. Przystojni aktorzy, zagadki.
Z drugiej strony...Rosario to bardzo intrygująca postać. Jest osoba skomplikowaną i trudną do rozszyfrowania. Z początku jędza, kochająca jedynie synka, po jego tragicznej śmierci, rozgoryczona, nienawidząca córki kobieta. Ciągle kładzie jej kłody pod nogi, niby "dla jej dobra". I wszystko zmienia się z upływem czasu. Hmm, czasu...13 lat od śmierci Cesara. Strasznie długo. No ale...umiera mąż, Rosario znów ma żałobę, dowiaduje się o zgwałceniu córki, zaczyna ją rozumieć. Potem na krótko znów jej odbija, ale gdy Lucrecia zostaje porwana okazuje swe prawdziwe uczucia. Gdy jej córka wraca do domu, przytula ją i całuje...jak matka. To tak jakby...kobieta z podwójną tożsamością. Dwa różne oblicze, z czego to drugie jest bardziej prawdziwe. Taką osobę z przyjemnością mogłabym zagrać, choć przyznaję, że nikt nie zagrałby lepiej od Danieli Castro :D
Rozpisałam się :D
Lucrecię, ponieważ jestem do niej podobna z charakteru, czyli po prostu, pomimo tego, że była bardzo pokrzywdzona przez los i tak miała temperament, charakterek i była pewna siebie:) Poza tym dodam, że gdy chciała to walczyła o swoje, ale jeśli wiedziała, że jeśli np. Julian będzie miał dziecko z Loreną to nie pakowała mu się na przymus w ramiona tylko odczekała i to w niej uwielbiam.... Można o niej powiedzieć dużo, ale nie można powiedzieć, że jest nieinteligentna!!!!!! To cały jej opis : kobieca, delikatna, temperamentna i interesująca!!! Dla mnie jest wzorem kobiety... rola stworzona dla mnie to rola Lucrecii:)
Ja wybrałabym:
*Rosario, gdyż jest to jedna z najbarwniejszych aktorek w tym serialu. Aktorka bardzo dobrze wczuła sie w rolę i grała tak realistycznie, że można tylko pozazdrościć. Te emocje ... ; )
*Lucrecię, ponieważ potrafiłabym wczuć się w rolę. Ale chyba Maite ta rola wyszła najlepiej. :)
*Renatę, ponieważ jest to postać rożnobarwna. Potrafi odnależć się w wielu sytuacjach i dobrze na tym wychodzi.