PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

Miguel jest najładniejszym aktorem w tym filmie.Jest po prostu boski,dobrze zbudowany co pokazał w ostatnim tygodniu i w ogóle.To on powinien być głównym bohaterem.

kwiatek201

a sa z nim jeszcze jakies telenowele

magazynier_48

To jest chyba pierwsza jego szkoda.Jakby ktoś znalazł jego zdjęcia jakieś to dajcie linka .

kwiatek201

Początkowo głównego bohatera miał grać Erick Ellias. Ciekawe jakby sobie poradził.

Co do Miguela, zaczyna dopiero swoją karierę, więc wątpię, że na starcie powierzono by mu odgrywanie roli prota.

zacatillo

aha a z nim jakies maja telenowele

magazynier_48

Miguel grał jeszcze w mujeres asesinas.Julian też dopiero zaczyna a dali mu główną rolę.A miguel by pasował do lucreci.A poza tym mały julian był ładny więc byłoby idealnie no ale trudno

kwiatek201

no,cieakwo kiedy bedziemujeres asesinas

kwiatek201

Mylisz się kwiatek201, Eugenio Siller nie jest już tak początkowym aktorem, wcześniej grał mniejsze role, a pierwszą główną dostał w ALCLG. A aktor, który gra Miguela jest na etapie tych mniejszych ról.
Poza tym widzę, ze oceniasz aktorów po wyglądzie, a nie po ich grze aktorskiej. Aktor grający Juliana świetnie gra Juliana, a Miguel gra strasznie sztucznie.

zacatillo

zacatilolo przeprazam ciebie

magazynier_48

gdzie tam sztucznie, fajnie gra szkoda, że już skończył się wątek loreny takto by jeszcze był.

kwiatek201

Wątek Loreny się jeszcze nie skończył.

Moim zdaniem nie dałby rady zagrać głównej roli. Może się mylę i kiedyś go zobaczę jako prota, w co jednak szczerze wątpię. Widać, że gra. Nie jest naturalny. Musi się jeszcze dużo nauczyć. Wygląd to nie wszystko.

zacatillo

zacattilo przepraszam ciebie