PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=510006}

Mój grzech

Mi pecado
2009
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2054
Mój grzech
powrót do forum serialu Mój grzech

,,Ach, kochanie, umieram z miłości do ciebie !", ,,Ja też, ale nie możemy być razem, bo twój brat jest moją siostrą !" , ,,Muszę ci coś powiedzieć... W rzeczywistości to ty jesteś moją prababcią !" :D Całe szczęście, że już dawno nie oglądam takich badziewi ! Dam zaraz temu gównianemu serialikowi jedynkę żeby popsuć mu średnią :D

ocenił(a) serial na 9
angelika_kwasniewska

no to daj :D

aanuss91

serial jest akurat super, a beznadziejne są polskie niekończące się seriale.

ocenił(a) serial na 10
kwiatek201

serial jest świetny , nie chcesz nie oglądaj , chyba nikt nie zmusza co nie?

maitee

i tak niedługo sie konczy

ocenił(a) serial na 10
magazynier_48

ale to nie zmienia faktu że jest cudowny!

maitee

przyznaje że serial jest świetny:). polskie seriale mi nie podchodzą nie lubię ich oglądać...

angelika_kwasniewska

Mój grzech to piękna historia o miłości, jeśli coś ci w tych telenowelach nie pasuje, to ich nie oglądaj. W sumie to nikt nie pytał co o tym myślisz!!!! A to co napisałaś w cudzysłowiach to jakieś wyssane z palca wypociny i tyle. Wielkie pozdro dla wszystkich fanów. Maite jest najpiękniejsza, a Eugenio najprzystojniejszy:):):)

angelika_kwasniewska

Ach, to znowu ty i twoja durna wypowiedź. Tak sobie przeglądałam forum, i oczywiście wpadłam tutaj. Chcesz to postaw mu 1, inni nadrobią to 10. A, bo zapomnę. To co napisałaś w cudzysłowach...tak właśnie jest w polskich serialach, nie patrzysz rok, a gdy włączysz telewizor widzisz wciąż to samo, akcja stoi w miejscu. Zrozum to wreszcie.

Amy95

W pełni popieram Amy95:)

ocenił(a) serial na 10
Lucrecia _HS

Mi pecado to cudo w porównaniu np. do polskiej Brzyduli...Polskie seriale w większości to gnioty o niczym

angelika_kwasniewska

I widzę że tu kolejna wariatka pisze. Nie mogę jak ci się nie podoba to się odwal a nie pisz na forach.
Jedna już się taka pojawiła i nic a dobre jej nie wyszło.

ocenił(a) serial na 8
angelika_kwasniewska

Chyba masz świadomość tego że twoje zdanie nie bardzo się liczy... Umiesz podać chociaż jeden sensowny argument? Wiesz... Sklejanie poprawnie zdań to dla ciebie dość trudna sztuka jak widzę, bo więcej dostrzegam w twojej żałosnej wypowiedzi błędów niż poprawnej polszczyzny. A jeśli chodzi o nasze rodzime produkcje rodem z Polski to są to same gnioty, porównywalne z "modą na sukces" gdzie nie ma żadnych ciekawych zwrotów akcji, nie wspominając o tym że końca tych marnych serialików nie widać...

Lola140392

Nie no po raz kolejny napiszę w tym temacie.Byliście na jej profilu? Toć ona ogląda tylko Kiepskich i ZŁOTOPOLSKICH!!! Nie ma pojęcia o prawdziwych, wzruszających i pełnych emocji telenowelach. Jezu, dziewczyno, toć ty zacofana jesteś, hehehe

Zgadzam się ze wszystkim, co napisała Lola :)